Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miert baj a programozott...

Miert baj a programozott szülés? (Nem császár)

Figyelt kérdés
Vasàrnap töltöm a 40 hetet holnapra be vagyok ìrva szülni. Valòszìnűleg burkot repeszt a dokim. Az egèszsègi àllapotom nem sùlyos csak 3 hete jòslòzok este nem alszok a làbaim kezeim izületeim fàjnak vìzesednek. Egy hete aranyerem van a baba annyira nyomja a medencèm hogy menni alig bìrok. Lehet kènyeskedesre fogni de nem bìrom tovàbb. Mièrt ìtèlnek el emiatt, hogy kèrtem az indìtàst? A gyermek kifejlett 3800ra becsültèk mùlt hèten.

#Programozottszules
2017. szept. 29. 15:16
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ha igy döntöttél ne foglalkozz mások véleményével főleg itteni vadidegenekével ne...

Mondom ezt úgy hogy 40+5 napra inditottan szültem, totál zárt méhszáj miatt csak zselét kaphattam. Hát mit ne mondjak, nincs összehasonlitási alapon de nagyon durva volt, rögtön 1 perces fájásaim lettek amit kitartottak reggeltől du 4-ig mire megszültem. Nem volt fokozatosan erősödő és sűrűsödő fájás, hanem bele a közepébe. Másodszorra biztos elkerülném. De ha már a majd jön ha akarnál tartunk ilyenkor megvan a kockázat hogy bent lesz baj, akkor már inkább az indítás. Persze megvan az esély hogy durvább szülésed vagy császár lesz végül de ha te ezt bevállalod a te dolgod.

2017. szept. 29. 20:11
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell senkinek elmondani hogy előre megbeszélten indítják és kész.

Nekem a 37. héten mondta az orvos, hogy úgy állok hogy akár burkot is repeszthetne...

Az utolsó héten mondta, hogy mivel gdm-es vagyok így a kiírt napon be kell feküdnöm és max 2 napot várnak az indítással, de ha akarom megindítják aznap. Hát én akartam, több okból is. Oxitocinos indítás volt, 1,5 óra múlva repesztettek burkot.. Valóban jobban fájt, mint az első, de eddig akárkit kérdeztem mindenki azt mondta, hogy a 2. szülése jobban fájt, úgyhogy én nem beszélem bele az oxitocinba. A baba makk egészséges lett, abszolút semmi komplikáció nem volt, egy deka magzatmáz nem volt már rajta amúgy, mondta is az orvos hogy nem tudja mire várt a fiam-

(6:30kor kötötték be az oxitocint és 11:27kor született meg)

2017. szept. 29. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!