Miert baj a programozott szülés? (Nem császár)
Figyelt kérdés
Vasàrnap töltöm a 40 hetet holnapra be vagyok ìrva szülni. Valòszìnűleg burkot repeszt a dokim. Az egèszsègi àllapotom nem sùlyos csak 3 hete jòslòzok este nem alszok a làbaim kezeim izületeim fàjnak vìzesednek. Egy hete aranyerem van a baba annyira nyomja a medencèm hogy menni alig bìrok. Lehet kènyeskedesre fogni de nem bìrom tovàbb. Mièrt ìtèlnek el emiatt, hogy kèrtem az indìtàst? A gyermek kifejlett 3800ra becsültèk mùlt hèten.#Programozottszules
2017. szept. 29. 15:16
11/22 anonim válasza:
Te dolgod, csak aztan ne gyere ide nyavajogni, hogy baja lett a gyereknek.
12/22 anonim válasza:
11 nem lesz baja, olyat nem csinálnak amitől baja lesz a babának, ha van ilyen lehetőség a doki szerint ebben az esetben, akkor indítsák meg nyugodtan.
13/22 A kérdező kommentje:
Nagyokos gondolom vagy nincs gyereked vagy te csillàmpukifelhőn ültèl a terhesseged utolsò percèig ès 30 perc alatt konfetti àgyùk mellett szültèl. Persze csak indìtott szülèsnèl lehet baja az ember gyerekènek màskor elő se fordul. Pont az ilyenek miatt mint te van ez emberekben fèlsz meg ezer meg egy olyan gondolat, hogy valaki "rossz" anya. Pedig szerintem az nem itt kezdődik hanem ott ahol az asszony a korhàzban hagyja anfélèves gyerekèt mert szìvbeteg.... na mindegy is köszönöm, hogy van aki megèrt ès nem csak a prűd otthon vagy tòparton szülő asszonyokat nèzi valamibe.
2017. szept. 29. 17:59
14/22 anonim válasza:
15/22 A kérdező kommentje:
Sajnos a szülèsek nagy szàzalèkanal kötnek oxitocint ès az valobam fàjdalmasabbà teszi a szülèst de mi a biztosìtek arra hogy ha magatol indul meg nem lesz fajàsgyengesegem ès nem boritanak belèm ugyanùgy 2 üveg oxit?
2017. szept. 29. 18:18
16/22 anonim válasza:
Inkább a császárt kérném a helyedben, az kényelmes, nem fáj és jobb a babának is.
17/22 anonim válasza:
Csaszar valoban nem faj szulesnel (ha jol adjak es hasznal az erzestelenito idoben!) de utana honapokig szenvednek a csaszaros kismamak.
18/22 anonim válasza:
Én nem szenvedtem császár után hónapokig, sőt alig fájt valamennyire, sok anyukának nem fáj utána.
19/22 anonim válasza:
Ha majd éjszaka sokat sír a gyerek akkor odaadod valakinek?Ha megszületik se biztos h fogsz tudni pihenni.Az indított szülések nagy része császárhoz vezet.Erre is készülj fel lelkileg.
Ha így döntöttél akkor meg sz@rd le mindenki véleményét.A helyedben meg sem mondtam volna h indításra megyek 😉
De gondolom benned is vannak kételyek emiatt tetted fel a kérdést.
20/22 anonim válasza:
A babának ez az élete első nagy döntése!Jobb ha ő választja meg mikor akar jönni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!