Császár után engedtek valakit természetes úton szülni? Melyik kórházban? Mennyi különbséggel?
Figyelt kérdés
A fiam 2013-ban született császárral, téraránytalanság miatt (4750 gramm volt). Gondolkodunk a második babán, de nem tudom, hogy (ha kisebb lenne) vajon engednék-e, hogy megpróbáljam természetes úton megszülni? Az előző dokim már nem dolgozik, így más orvost keresnék, de nem tudom, hogy Bp.-en valamelyik kórházban van-e olyan orvos, aki nyitott ilyesmire? Akinél az elsőt szültem, ő azt mondta, hogy mindenképpen császározna többedik szülésnél is. A babának lehet ebből baja?2017. szept. 26. 09:03
11/14 anonim válasza:
Ugyan nem Budapest, de friss élmény: Veszprémben is "engedték". 2013-ban csaszaroztak korábban.
12/14 anonim válasza:
Facebookon Vbac támogató csoport Magyarország ,írj bemutatkozást egy adminnak és felvesznek.
Sok infót tapasztalatot találsz ott
13/14 anonim válasza:
12es vagyok
Nekem csm után 3év 3hónap múlva volt sima szülésem Kisvárdán
14/14 anonim válasza:
2,5 év a kettő között. Első arctartás miatt császár, tesó meg extra gyorsan született meg. Mindkettő Sote II ugyanaz az orvos. Hozzánk közelebbi településen csak császár lehetett volna a második is. Hüvelyi akkor nagyon fájt, azt gondoltam nem vagyok százas, hogy megpróbáltam, de miutám megszületett, már örültem, hogy így lett. Ha lenne harmadik, természetesnek szeretném. Hozzá teszem, mindkettő után hamar felépültem. Császárnál sajnos altattak, órák múlva találkoztam csak a kicsivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!