Van olyan akivel minösíthetetlenül bántak a szülésznök/orvosok szülés közben?
Figyelt kérdés
#szülés #szuleselmeny
2017. szept. 18. 17:31
1/9 anonim válasza:
Több ismerősömmel is bár nekik nem volt fogadott orvosuk.
2/9 anonim válasza:
Igen, fb-s csoportban olvastam ilyen esetekről. Kiteregetni nem akarom, ha gondolod, kérdezz körbe egyben, de mondhatom, jól felmérgesített.
Azt figyeltem meg, hogy az ilyen esetekben általában nem volt bent az apuka.
4/9 anonim válasza:
Miért is lettem 0-ra pontozva? Nem a kérdésre válaszoltam? Sok gyengeelméjűnek látom még mindig nem egyértelmű mire való az értékelés gomb.
5/9 anonim válasza:
Igaz nem szülés közben de bánt velem minősithetetlenül egy drnő.
Ügyeletre mentem mert véreztem pár hetesen.Szerintem sokan a kutyával szebben beszélnek,mint ő akkor velem.Megelégeltem a stílusát és visszaszóltam.Onnantól kedves volt.
De olvastam már én is fb-s csoportokban h egyes orvosok/sz.nők mit engednek meg maguknak
6/9 anonim válasza:
Másállapotot a szülészetben facebook oldalon rengeteg történet van, sajnos nagyrészt negatívak :(
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Nem tudtam erröl a mozgalomról...elkeserítö és támogató is egyben amit olvasok.
2017. szept. 21. 16:19
8/9 anonim válasza:
Némelyik orvosból én még azt is kinézem hogy a saját vizeletét szokta beleinjekciózni a betegébe, vagy esetleg aids-et.
9/9 anonim válasza:
Nekem az orvosom nagyon óvatos. 39.hétben voltam, mikor mondta, hogy mivel külföldön van azon a héten menjek 2 naponta ctg-re, hogy biztosan tudjuk, hogy minden rendben van. Az egyik ctg így vasárnapra esett. Vártam a szülőszoba előtt, kijött egy orvos, hogy mire várok, mondtam, hogy jöttem ctg-re. Kérdezte, hogy hány hetes vagyok, mondtam, hogy 39+3. Kérdezte, hogy mi a panaszom, miért jöttem. Mondtam, hogy nincsen panaszom, csak az orvosom mondta, hogy jönnöm kell. Erre kiverte a balhét, hogy ki az orvosom és mit képzel, hogy panasz nélkül hétvégén beküld ctg-re és kérdezte ki az orvosom. Mondtam, hogy a Professzor Úr. Mondanom se kell, hogy utána ki lett nyalva a seggem... ez nem szülés közben történt, de azt hiszem érthető a lényeg:(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!