Van valami szülés után hamar visszamenjen a hasam?
Figyelt kérdés
Valaki szerint borogatni kell....ez igaz? vagy milyen mód van rá, amivel én magam tudnék tenni érte?2017. szept. 16. 11:00
1/9 A kérdező kommentje:
* Van-e valami módja, hogy szülés után hamar visszamenjen a hasam? ( így akartam kérdezni )
2017. szept. 16. 11:02
2/9 anonim válasza:
Előbb utóbb vissza megy ne félj :)
3/9 anonim válasza:
En 1 hettek csaszar utan hasznalni kezdtem hasleszoritot vagy mi a neve. Sogornomtol kaptam mert neki is hasznalt csaszar utan. Kenyelmes es segit a hasnak visszahúzódnia. Nekem nagyon sokat segitett nagyon kenyelmes volt egesz hamar visszament. De nem siettettem mert azt sem akartam, hogy utana a borom logjon. 9-10het alatt mar a régi volt
4/9 anonim válasza:
Szoptatástól a méhed hamarabb visszamegy és valakit fogyaszt is (mást meg hizlal). Az izmosság attól függ, előtte mennyire voltál sportos, de tornával csak óvatosan, hasprést legalább 3 hónapig hanyagold, mert a hasizmok sokszor (főleg császár után) szétnyílnak és sérvet okozhat. A többi a kötőszöveteken (genetika) múlik, mert sajnos van olyan, hogy valaki hót vékony és izmos, mégis lógós marad a bőre (alisa kötényhas), ami csak plasztikával javítható, ha zavarja.
5/9 anonim válasza:
Hasszorítót nem tanácsos hordani, mert meg kell várni, hogy a belső szerveid olyan ütemben menjenek vissza, ahogy maguktól tennék. Ennek nem most és persze nem feltétlenül lesz következménye, de lehet. Én 20-23 kg híztam, szétszakadt a bőröm is sajnos a hasamon, hízástól függetlenül is nagy hasam volt, mert alacsony vagyok. 5 héttel szülés után már visszaállt a 3 függőleges csík a hasamon, szerintem ez nagyrészt genetika sajnos. Ha pedig eltelik egy bizonyos idő lehet hasra "gyúrni", de ha zsír van rajta azt csak diétával és kardio mozgással lehet letornázni, nem hasizom gyakorlatokkal.
6/9 anonim válasza:
5# nem kell tul szorosra allitani es maris kenyelmes meg nem kell 0-24 ben hasznalni csak pár orat. Semmi bajt nem csinal, semmi bajom nem lett pl nekem sem
7/9 anonim válasza:
Amugy meg nem a magassagod miatt lettek a csíkok hanem genetika
En 150cm vagyok! Es nincs csíkom.
8/9 anonim válasza:
Hasleszorítót használj, nekem bevált. De a régi szülés után 1 évvel lett csak, addig csodát ne várj kell az idő.
9/9 anonim válasza:
Nem, a hasam lett nagy azért mert alacsony vagyok, tudom hogy a csíkok sajnos a genetikám miatt jöttek ki:(, pedig mindent megtettem, hogy ne legyen olyan. Én igazából ezt orvosoktól hallottam, hogy nem szabad hasleszorítót, urológusoktól, az inkontinencia kapcsán mondták. Azért írtam le, hogy megosszam az információt, amit hallottam:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!