Akiknek 1-2 héttel korábban született a babájuk a kiírt időpontnál, mi volt az oka?
A kiirt idopont csak becsles nem pont az nap fog szuletni a baba.☺ En meg nem hallottam olyat h a kiirt napon indult meg es meg is szuletett idopontra.😀 Biztos van olyan de nagyon ritka.
Fiam 39+3. Oka, front? Sok magzatviz? Vagy mar szukos volt a hely? Nem tudom.😀
11 nappal jött korábban, úgy tűnt a legideálisabb időpontban: nem volt már magzatmázas, és nem volt még kiázva semennyire.
38+3 naposan a dokim kicsit leválasztotta a burkot a méhszájról, lényegében elkezdődött a vajúdás. 3 napig otthon vajúdgattam, a 4.-en bementünk a kórházba 8-10 percesekkel. Akkor a doki megint " varázsolt" egy óra séta után szülőszoba, burokrepesztés szülés 39+0 napon.
ügyesen belőttük az időt mindhárman :-) (azért lett csak egy hét a végére, mert többször módosították a fejlődése alapján)
Mi lehet az oka?
Az,hogy eljött az ideje,hogy megszülessen. 1.aw orvosok a nenstruációhoz képest számolják a megfoganás napját,de korántsem biztos,hogy tényleg aznap volt.
2. Nem mindenkinek egyforma idő kell a fejlődéshez
3 38.hét után már nem fejlődik, csak híwik a baba, ügyhogy bármikor megszülethet, nincs veszély kvázi onnantól már nem beszülünk koraszülésről.
4. Lehet,h egy nagyon kíváncsi és türelmetlen anyuka gyermeke vagy
5. a baba kíváncsi és türelmetlen.
Aki betölti a 38.hetet, már normális időben szül. Az orvos nem Isten,hogy meg tudja határozni a gyermek fogantatásának napját és fejlődését. Csak kb. sejtésük van +- két hét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!