Hogy érhetném el hogy elöbb beinduljon a szülés a kiirt időpontnál?
Alkalmazhatod a sok praktikát, amiket "szoktak javasolni", a tapasztalat az, hogy csak akkor "indítja el" bármelyik is, ha egy-két napon vagy órán belül amúgy is megindult volna.
Ha beírod a keresőbe a szülésmegindítást, kijönnek szép sorban Neked. (Szex-től a lépcsőzésen át a koktélig minden)
Amúgy megkérdezhetem hogy miért KELL hogy előbb beinduljon?
Jé, az enyém is október 26-án született :)
Különben amiket ugye mondani szoktak, az a lépcsőzés, szex, meleg fürdő. Ezen kívül (saját tapasztalat is), hogy a hidegfront sokszor beindítja korábban a szülést, én pl. csak október 31-re voltam kiírva, és nagyon sokan voltunk még bent aznap, akiknek később kellett volna szülniük, de a hidegfrontra beindult.
Miért nem bízod a sorsra, ill. a megszületendő gyermekedre!
(A piskótát sem veszed ki a sütőből hamarabb, mint ahogy "elkészül", csak azért, mert neked van valami fontosabb!)
Szerintem nem jó erőszakosan sürgetni. Tudja azt a baba, hogy mikor van készen arra, hogy megszülessen.
Ha már most ezen agyalsz, akkor inkább beszéld meg a pocakodban a babáddal, hogy szeretnéd, ha pár nappal hamarabb vagy később jönne.
Én a saját születésnapomra voltam kiírva, és megbeszéltem a lányommal, hogy pár nappal hamarabb is jöhet nyugodtan. Bevált, mert a 39.+0 hétre szültem, teljesen spontán indult meg a szülés.
Ja, akkor inkább hord túl két héttel...
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!