Más is van olyan, aki nem szeretne a kiírt időpontnál előbb szülni? Nektek sem hiszik el, hogy nem akarjátok siettetni a dolgot?
Én is imádtam kismamának lenni, szerettem volna teljesen végig élvezni ezt az időszakot, na de kisasszony másként rendelkezett. :) Nem is baj, minden így volt a legjobb. :)
Könnyű szülést neked!
Én is úgy gondolom, hogy ha a baba készen áll rá, ki fog jönni.
Te csak a jövő vasárnapra vagy kiírva - én holnapra. Hidd el, ma péntek van, de hétfőn még nem akartam szülni, viszont úgy érzem hogy óráról órára "terhesebb" az állapotom. Viszonylag én is fitt vagyok és semmilyen komplikáció nem volt, viszont nem tudok már aludni és minden belső szervemre rátelepedett az utóbbi 3 napban.
Még van pár dolog amit meg szeretnék csinálni és akkor már tényleg türelmetlenül várom az időpontot, várom hogy meglássuk, karomban tarthatom. Viszont azt is tudom, hogy most még nyugodalmasak a napjaink (a nagyfiam 11,5 hónapos, az első időszak nagyon nehéz lesz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!