Magneziumot szedtem a terhesség közepétől orvosi javaslatra. (3*2 szem magnézium-citrátot naponta) Aki szintén szedte es abbahagyta, hány hetesen szült meg? Mikor kellett abbahagynotok? Csökkenteni kellett vagy "csak" úgy abbahagyni?
Szia.
Ugyanez kellett szednem ugyanígy:) 36 hetesen hagytam el a szedéset.
40+3 napnál inditottak.:)
Köszönöm. Bíztam benne, hogy majd ez segit. :) ezek szerint semmi összefüggés, simán nem fog emiatt megszületni. Ne ertsetek felre, en igazan nem surgetem, mozog is, jol is vagyok, de kezd "nehez" lenni főleg, hogy hónapok ota a koraszulessel fenyegetnek.
Tisztában vagyok, hogy ez nem hormon, de azért koszi. :) de utros vtam es azt pl.siman csak abba kellett hagynom, míg ezt meg csokkentenem kell. Nyilván az orvos utasitasait követem, mivel o ert ehhez, mindössze masok tapasztalatai érdekelnek.
Ezidaig nem vettem eszre semmi valtozast, semmit.. Se labgorcs, se idegeskedés. Talan annyi, h szorulásom van. (míg eddig ennyi magneziumtol kicsit sem volt..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!