Ereztetek hasonlot szules elott?
Figyelt kérdés
Nincs etvagyam kb.2napja,eros hanyingerem van es faj erosen a gyomrom.Mikor elkezd fajni a gyomrom ilyen kongas hangot ad ki mintha ures lenne es szaladnom kell a wc.re (enyhen megy a hasam)a baba feszitgeti magat,szoval aktiv.A hasam nagyon sokat kemenyedik es a derekam +a hatam is nagyon faj.
38hkm
2017. szept. 4. 10:44
1/5 anonim válasza:
Semmi ilyet egyik gyereknél se,de jó pár embernek indult úgy a buli,hogy előtte "tisztult"
2/5 A kérdező kommentje:
Tisztara olyan mintha a terhessegem elejen lennek,tegnap ota megszedulok is+ba.
Hat nem bannam mar ha tenyleg errol lenne szo!
Koszi a valaszod!
2017. szept. 4. 10:54
3/5 anonim válasza:
Nekem az utolsó 2-3 hétben volt néha ilyen, pár napig, aztán pár nap szünet, aztán előről. Olyan rendes tisztulás nálam a vajúdás nagy részében se volt, csak miután 5 perces fájásoknál elfolyt a magzatvíz, de akkor nagyon durván
4/5 anonim válasza:
Nekem volt hasmenésem, de mondjuk majdnem végig terhesség alatt. Én gyomorrontásra tippelnék.
5/5 anonim válasza:
Szules elotti este pizzat zabaltam szo szerint. Utalom a pizzat.😀
Nem mindenkinel egyforma , h indul meg a szules.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!