Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császárból hamar felépültél?...

Császárból hamar felépültél? Ha igen szerinted ez minek volt köszönhető?

Figyelt kérdés

(genetika?vagy?)

Mit tudtok tanácsolni egy programozott császár előtt álló kismamának,hogy hamarabb helyre jöjjön szülés után?Mire figyeljek oda?

Második szülésem lesz,az első természetes úton született,most egyéb korábbi betegség miatt csak császárral szülhetek.

Köszönöm a válaszokat!

2017. aug. 28. 16:59
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
En hamar helyre jottem fizikailag.Szerintem az orvosomnak koszonheto 100%ba.A hegem is szinte alig latszik igy 4 honap utan.En csinaltam amit mondtak.Mikor fel kellett allnom felalltam.Onnantol meg ahogy birtam ugy haladtam a felallassal setaval.Szerintem az orvosomnak koszonhetem a gyors felepulest.
2017. aug. 28. 17:04
 2/14 anonim ***** válasza:
33%
Nagyon hamar. Ha nem barbár műt és az új technikát alkalmazzám akkor pár nap.
2017. aug. 28. 17:07
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Mire hazajöttem a korházból már emelgettem az akkor 1,5 éves kislányomat. Nagyin hamar eltűnk a heg. Szép munkát végeztem. Nem hagytam el magam.
2017. aug. 28. 17:07
 4/14 anonim ***** válasza:
59%
Nem. Nagyon nem. Most három év elteltével se vagyok tökéletesen rendben.
2017. aug. 28. 17:11
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Ne hagyd el magad mozogj igyal sokat

Ha kell vedd be a fajdalomcsillapitot magyaran ne hagyd szenvedni magad

Fokozatosan terheld a szervezeted

Kb ennyi

Nalam delben volt a mutet este 8 fele egyedul zuhanyoztam

Masnap sokat setaltam 2 nap mulva otthon voltam :-)

2017. aug. 28. 17:12
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Pár nap alatt rendbejöttem. Ne hagyd el magad addig se, mozogj, tornázz, ússz, ha szabad. Igyál sok folyadékot. Szerintem amúgy sokat számít, h az embernek milyen a fizikuma, erōsek-e a mély izmai. Ezeket nyilván nem a terhesség alatt kell megalapozni, de a megengedett mennyiségū, minõségū mozgás így is számít.
2017. aug. 28. 17:19
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Császár után ne hagyd el magad,de ne is erőltesd meg.Igyál sokat.
2017. aug. 28. 19:05
 8/14 anonim ***** válasza:
A műtét napján, és másnap volt még nehéz a kelés, de utána villámgyorsan épültem fel. Fogalmam sincs, miért. :)
2017. aug. 28. 21:47
 9/14 anonim ***** válasza:

legelőször nem szabad úgy hozzáállni, hogy jajj, császár, nem tudtam megszülni, szaranya vagyok és a többi.

Én nagyon hamar felépültem, elnézve a simán szülteket, hálát adtam a jóistennek, hogy rábólintott a dokim a császárra.

Amit javaslok, fél literes üvegben vigyél vizet, ilyen 'szopókásban', abból könnyű inni úgy, hogy nem emeled meg a fejed. Azért kettőt, hogy ne 10 percenként kelljen a nővérrel újratöltetni :) Sokat fogsz inni, emiatt mikor először felülsz/állsz hányingered lehet, ne lepődj meg. Én kaptam, de nem tudom máshol is adnak-e: vigyél egy erős övet vagy redőnygurtni-darabot, amit az ágy végére tudsz erősíteni, így fel tudod magad kézzel húzni ülésbe. Mozogj amennyit tudsz, minden mozdulattal jobb lesz. Nekem egyedül a tüsszentés volt gond

2017. aug. 28. 21:57
 10/14 anonim ***** válasza:
68%

Külföldön lakom, itt lehet választani, én császárt kértem.

Délben kiszedték a babát, 5.00-kor már sétáltam, másnap reggel mentünk haza. Teljesen jól voltam pár nap múlva már csináltam mindent, mintha mi sem történt volna. Az a lényeg hogy nem szabad elhagyni magad, nem kell sajnáltatni magad.

Még a mai napig sokan mondják, hogy a császár egy nagy hasi műtét, hát egyáltalán nem, a császár egy 30 perces műtét. De abban az érzéstelenítő beadása is benne van. Ennél még egy fogtömés is több ideig tart.

Legalább 10 éve a hasizmot már nem vágják át, csak szétfeszítik, így a bőrt, zsírt, és a méhet vágják, pár centis vágás.

2017. aug. 28. 22:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!