Taxi vagy mentő?
Nekem az orvosom is azt mondta, hogy nyugodtan hívjak mentőt, csak szóljak hogy melyik kórházban van és akkor oda visznek.
Mentősök is megerősítették, hogy ez is a dolguk, ráadásul nemegyszer vezettek már le szülést otthon ill. a mentőben, mert nem értek volna be.. Kíváncsi lennék egy taxissal mire menne egy szülő nő, nem mindenki vajjúdik tizen órákat
Anno 5 perces fájásokkal hívtam mentőt, kivonszoltam magam a házból mikor megjöttek, ők meg szépen "visszatessékeltek", nem akartak elvinni, mert még csak 35 hetes terhes voltam és mivel x km-es körzetben ez az egy mentőautó van, ezért ha meg tudom oldani menjek személyautóval :O
Férjem dolgozott 40km-re otthonról, nekem jogsim se volt még akkor..
Nagy nehezen bekönyörögtem magam a mentőbe, 11:40kor átvett a kórház, 45-kor meg volt a gyerek :)
A taxit nem javaslom, mert nem valószínű, hogy elvisz egy szülő nőt. Tömegközlekedéssel meg nagyon időben indulj el, mert a vége felé én pl már nem nagyon tudtam járni se :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!