Aki nem saját autóval ment: mivel mentetek be szülni (taxi, mentő)?
Figyelt kérdés
A taxis nem "ellenkezett"? Nem tagadta meg a fuvart az esetleges "kosz" (magzatvíz, vér..stb.) miatt?
A mentőnél nem tartottatok attól, hogy "téves a riasztás"? Hogy bevisznek és mégse szülsz meg akkor?
Hány perces fájásoknál hívtátok?
Mennyi időn belül jöttek ki?
2015. máj. 16. 16:07
1/5 anonim válasza:
Mind3x mentő. 10 perces fájásokkal. A mentős nem kérdőjelezi meg. Taxi nálunk nincs.
2/5 anonim válasza:
Elsőnél mentő. Nem volt kérdés a szülés, mert elfolyt a magzatvíz és 5 perces fájások voltak.
3/5 anonim válasza:
Elsőnél már bent voltam eleve napok óta, másodiknál taxi 3 perces fájásokkal. Tök jól voltam, taxis vidám volt és sok sikert kívánt :)
4/5 anonim válasza:
En gyalog mentem,es most is ugy szeretnek
5/5 anonim válasza:
A taxis ellenkezése ellen vennék dekubituszlepedőt és magam alá teríteném a kocsiban. Tegnap vettem, 60×90 cm-es, talán 110 Ft volt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!