Miért néznek rám furán, mert nem lesz bent az apa a szüléskor? Ez tényleg olyan szörnyű?
Én nem bénázlak le egyálatlán, de tényleg ez nagyon sok emebernek furcsa.
Nem az a furcsa, h nem lesz bent apa, hanem, hogy ezért nem lesz bent. egy ilyen idős gyereket már másra is kéne tudni bízni apán kívül.
Én ezt jó tanácsként írom, mivel ha megszületik a kicsi is számos olyan élethelyzet adódhat, amikor apán és anyán kívül másra kell hagyni, jobb ezekre előre felkészülni.
Már ne is haragudj, de hol bénáztalak le?
Annyit írtam, hogy hidd el az emberek nem azért néznek furán mert nem lesz bent a férjed, hanem azért mert a két éves gyereked képtelen vagyt másra bízni. Na ez a fura. Meg az hogy ez neked nem esett eddig le.
Ha neked így jó akkor ne foglalkozz mások véleményével.
Nálunk sem lesz ott a párom, ő nem akar bejönni, nem igazán bírja ezeket aa dolgokat. A vajúdás alatt ott lesz amíg mászkálhatok, de a végén már anyum lesz ott (ha ideér 100km-ről).
Nekünk jó így és ez a lényeg.
nézd, csináld úgy ahogy nektek jó, de ha annyira biztos vagy magadban miért itt kérdezgeted?
Én el nem tudnám képzelni, h ne lehetne egy 2 éves gyereket másra bízni pár óra, ez fura az embereknek, azért a legtöbb ember el tud látni egy 2 éves gyereket, persze nem olyan tökéletesen mint a szülei. Nekem fontosabb lenne, hogy együtt éljük át a párommal a szülést, és bíznék annyira a rokonokban, barátokben, h kárt nem tesznek ennyi idő a gyerekben.
Valoszinű a legtöbb embernek ez a véleménye, ezért furcsállkodnak...
Nem a nevelésedet szeretném leszólni, de nem tartod túlságosan burokban a gyerekedet?
Nekem 2,5 éves lesz amikor születik a 2. baba (nemsokára) és már legalább 2 terv van arra, hogy kire bízzuk.
Amire születik a 2. nálatok is 2,5 lesz, ha jól számoltam. Amúgy meg kiteszik a pohárat (vagy amiből iszik) inni fog vagy ha felkészíted az ismerőst akire bízod, hogy mit hogy csináljon kétlem, hogy ne lenne el 1,5 napot valakivel.
Bár tény az enyém beszél és szobatiszta valamint eléggé határozott csaj, de szerintem ez nálad egy kifogás és túlzás, hogy nem bízod másra még ilyen esetekben sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!