Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért néznek rám furán, mert...

Miért néznek rám furán, mert nem lesz bent az apa a szüléskor? Ez tényleg olyan szörnyű?

Figyelt kérdés
2017. aug. 23. 12:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem néztek furán emiatt. Kettőt szültem egyedül. Magányosan csendben szenvedő típus vagyok. Az más kérdés, hogy a második szülésnél mindegy lett volna hogy akarjuk, a férjem mindenképpen itthon kellett maradjon a fiunkkal. Rég aludt a gyerek mire az első fájást éreztem, mire felkelt, hugi megszületett, éjjel busz nincs, autó meg egyik nagyinak sincs.. úgyhogy ez amúgy se volt kívánságműsor végül.
2017. aug. 23. 13:06
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért érdekel téged, hogy ki, hogyan "néz rád" egy olyan helyzetben, ami csak rád és a férjedre tartozik és senki másra?
2017. aug. 23. 13:11
 13/20 anonim ***** válasza:
83%

Én nem bénázlak le egyálatlán, de tényleg ez nagyon sok emebernek furcsa.

Nem az a furcsa, h nem lesz bent apa, hanem, hogy ezért nem lesz bent. egy ilyen idős gyereket már másra is kéne tudni bízni apán kívül.

Én ezt jó tanácsként írom, mivel ha megszületik a kicsi is számos olyan élethelyzet adódhat, amikor apán és anyán kívül másra kell hagyni, jobb ezekre előre felkészülni.

2017. aug. 23. 13:12
 14/20 anonim ***** válasza:
78%

Már ne is haragudj, de hol bénáztalak le?

Annyit írtam, hogy hidd el az emberek nem azért néznek furán mert nem lesz bent a férjed, hanem azért mert a két éves gyereked képtelen vagyt másra bízni. Na ez a fura. Meg az hogy ez neked nem esett eddig le.

2017. aug. 23. 13:24
 15/20 A kérdező kommentje:
Van akikre rábízhatom, van akire rá szoktam bízni, ezzel tényleg nincs gond. De akkor van ez, amikor előre lebeszéljük pár nappal. Szülés után nem szeretnék arra hazamenni, hogy a lány benyalt valamit a rokon gyerektől, vagy a nagypapa túl engedékeny volt és történt vele valami. Vagy éhesen, szomjasan veszi át a férjem, mert a kisasszony nem jelezte, hogy inna-enne, barátnőm meg nem gondolt rá, hogy a cserepes ajkak mit jelentenek. A szüléskor apa lehet fél órát, de akár 14 órát is a vajúdóban velem. Nekünk ez így a legjobb, nem akarok másnak tervezhetetlen órákat, és megnyugtat ha az apjával van. Szülés közben magamra akarok koncentrálni és mivel egy paragép vagyok, ez így lesz a legjobb megoldás.
2017. aug. 23. 13:26
 16/20 anonim ***** válasza:
54%

Ha neked így jó akkor ne foglalkozz mások véleményével.

Nálunk sem lesz ott a párom, ő nem akar bejönni, nem igazán bírja ezeket aa dolgokat. A vajúdás alatt ott lesz amíg mászkálhatok, de a végén már anyum lesz ott (ha ideér 100km-ről).

Nekünk jó így és ez a lényeg.

2017. aug. 23. 13:29
 17/20 anonim ***** válasza:
85%

nézd, csináld úgy ahogy nektek jó, de ha annyira biztos vagy magadban miért itt kérdezgeted?

Én el nem tudnám képzelni, h ne lehetne egy 2 éves gyereket másra bízni pár óra, ez fura az embereknek, azért a legtöbb ember el tud látni egy 2 éves gyereket, persze nem olyan tökéletesen mint a szülei. Nekem fontosabb lenne, hogy együtt éljük át a párommal a szülést, és bíznék annyira a rokonokban, barátokben, h kárt nem tesznek ennyi idő a gyerekben.

Valoszinű a legtöbb embernek ez a véleménye, ezért furcsállkodnak...

2017. aug. 23. 13:45
 18/20 anonim ***** válasza:
62%

Nem a nevelésedet szeretném leszólni, de nem tartod túlságosan burokban a gyerekedet?

Nekem 2,5 éves lesz amikor születik a 2. baba (nemsokára) és már legalább 2 terv van arra, hogy kire bízzuk.

Amire születik a 2. nálatok is 2,5 lesz, ha jól számoltam. Amúgy meg kiteszik a pohárat (vagy amiből iszik) inni fog vagy ha felkészíted az ismerőst akire bízod, hogy mit hogy csináljon kétlem, hogy ne lenne el 1,5 napot valakivel.

Bár tény az enyém beszél és szobatiszta valamint eléggé határozott csaj, de szerintem ez nálad egy kifogás és túlzás, hogy nem bízod másra még ilyen esetekben sem.

2017. aug. 23. 14:18
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is fura, hogy a két éves gyereket nem mered a nagypapára se bízni, mert mi lesz, ha túl engedékeny lesz és baja lesz. Az az ember felnevelte a férjedet, annyira csak nem lehet felelőtlen! Nekem is egy kicsit burokban nevelkedettnek tűnik...
2017. aug. 23. 14:49
 20/20 anonim ***** válasza:
Sajnos van olyan gyerek, akit nem lehet másra bízni. Unokatesóm kislány 3 éves és a 4 fős család kell hozzá, hogy minden rendben legyen, mert szülőkkel és nélkülük is kezelhetetlen. Ez pedig nem biztos, hogy a szülők hiábája. Én mindenképpen megpróbálnám rábízni másra, hogy benn lehessen a férjem, másrészt meg sose fogja megszokni a gyerek, hogy nem Veletek van!
2017. aug. 25. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!