Használnak még fogót és vákuumot szüléskor?
Persze.
Ha elakad a szülőcsatornában, akkor nincs más mód. Visszanyomni nem lehet a császárhoz.
Vákuummal szültem, mert elakadt. Nekem okozott sérülést, nem a gyereknek.
Ahogy az első írja. Kitolásnál rossz irányba forgott és keresztben elakadt a koponyája a medencecsontban.
Neki annyi "baja" lett, hogy a fején két napig látszott a vákuumsapka nyoma egy kerek, piros folt formájában. Én meg tokáig repedtem, mert az orvos kénytelen volt felnyúlni a feje mellé és megkeresni, hogy merre néz az arca.
Plusz halmozottan peches voltam (vagy nagyon kényelmes lehetek belül), mert a méhlepény a legkisebb mértékben sem akart leválni, miután kipecázták a lányomat. Úgyhogy kézzel tépkedték darabokban, majd amint lett hely, toltak a műtőbe kikaparni.
Hogy pontosan mikor történt, nem tudom, de a farokcsontom eltörött szülés közben. Olyan 4-5 hét után tudtam normális testhelyzetben ülni. Addig szép kék-lila-fekete, ödémás volt az egész alvázam, mint akit acélbetétes bakanccsal rugdostak meg.
A lányom már 3 éves, teljesen egészséges.
nekem pont most kérdezte a doki, hogy hasznáták e a nálam, vagy csak előkészítették? (2-en nyomták ki belőlem)
hogy mi lett volna jobb, passz, mert azt hittem bordám szakad be, mert nem használtak fogót.
"Persze.
Ha elakad a szülőcsatornában, akkor nincs más mód. Visszanyomni nem lehet a császárhoz."
Vissza lehet de borzalmas szar, néha nincs más mód. Ha elindul, elakad, de se a fogó se a vákum nem hozza ki, akkor mást csinálni nem tudnak, mint vissza az egész és császár. Szerencsére ez ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!