Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki szüléskor, vagy szülést...

Aki szüléskor, vagy szülést megelőzőleg veszítette el a kisbabáját, mi volt a baj és mi történt?

Figyelt kérdés
36 hetes terhes vagyok, sajnos nem is a szülési fájdalmaktól félek , hanem attól,hogy valami komplikáció lép fel és elveszítem a babámat.Kíváncsiságból kérdezem , hogy aki sajnálatos módon elveszítette szüléskor , vagy előtte , hogy mi baj volt és miért történt , és meg lehetett volna- e előzni vagy ki hibázott.. minden érdekell
2017. júl. 31. 18:22
 1/8 anonim ***** válasza:
uuuu ne kattogj ezen mert cdak rosszabb lesz.en is rettegtem.aterzem az aggodalmad.de annyi szomoru tortenet van,ne akard tudni..
2017. júl. 31. 19:57
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt egy történet.

2017. júl. 31. 20:00
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem erre egyáltalán gondolj és főként ne olvass ilyen tragikus sztorikat, meg szülés horrortörténeteket sem. A legtöbb nő mindenféle gond nélkül megszüli a babáját, de ha mégis bármi gond lenne, egy szülészeten minden adott a probléma megoldására. Az orvosok Magyarországon igazán nem kockáztatnak, bármi van inkább császároz, mint kockáztat, szóval ne aggódj, figyelni fognak rád, minden rendben lesz! A félelem természetes, de nem szabad belesüppedni.
2017. júl. 31. 20:36
 4/8 anonim ***** válasza:
91%
Nekem első babát 26 hetesen halva kellett megszülnöm mégis a fiammal egész terhesség alatt tudtam hogy semmi baj nem lesz,egyáltalán nem rettegtem hogy baj lesz. Nyugodj meg mert a stressz csak árt a babának. Akármi lesz úgysrm tudod irányítani majd.
2017. aug. 1. 08:37
 5/8 anonim ***** válasza:
11%
én ezért kértem a császárt. Programcsászárnál nagyon minimális az esélye, hogy bmi baj legyen
2017. aug. 1. 12:53
 6/8 anonim ***** válasza:
oh, hát azért nem hiszem, hogy ez a megoldás... olvastam már olyat, hogy belevágnak a baba fejébe :( Meg azért, ha ez kimondhatóan, egyértelműen biztonságosabb lenne, akkor már nem is létezne természetes szülés. De ezt az orvosok se gondolják úgy, hogy biztonságosabb, akkor laikusként se spekuláljunk ezen szerintem.
2017. aug. 1. 13:24
 7/8 anonim ***** válasza:

Orvosi műhiba, tízezerből egynek mondták. 81.ben, a János kórházban.

Hogy miért? Meg lehetett-e volna előzni? Igen.

1. Nem lett volna szabad hagynom, hogy hozzám nyúljon az orvos.

2. Meg kellett volna kérnem az előző gyereket világra segító orvost hogy maradjon, mert épp műszakváltás volt, emlékezett is, aranyos is volt. Utólag jöttem rá, hogy azért várt, hogy megkérjem.

3. Nem magyar orvos volt, aki hibázott, és én nem akartam megbántani, hogy inkább mást kérek meg, hogy maradjon.

4. Siettették, mert köjál ellenőrzést vártak. A szülőszobát ki kellett volna hagyni, ha valaki épp szül.

Nem szabad ilyeneken gondolkodnod. Az összes többi orvos nagyszerű volt, minden rendben volt a többi szüléssel. A magyar orvosokban megbízhatsz! Úgy örültek a gyerekeknek, mintha a sajátjuk lett volna, komolyan.

2017. aug. 2. 20:56
 8/8 anonim ***** válasza:

6, még mindig inkább legyen később egy heg a buksiján, szerintem.

Amúgy meg a doki nyilván nem mondja, a császár nagyon sokba kerül a kórháznak.

Én mikor felhoztam a dokimnak, azt mondta, semmi jónak nem áll útjába. Asszem ez mindent elmond

2017. aug. 2. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!