Aki szüléskor, vagy szülést megelőzőleg veszítette el a kisbabáját, mi volt a baj és mi történt?
Orvosi műhiba, tízezerből egynek mondták. 81.ben, a János kórházban.
Hogy miért? Meg lehetett-e volna előzni? Igen.
1. Nem lett volna szabad hagynom, hogy hozzám nyúljon az orvos.
2. Meg kellett volna kérnem az előző gyereket világra segító orvost hogy maradjon, mert épp műszakváltás volt, emlékezett is, aranyos is volt. Utólag jöttem rá, hogy azért várt, hogy megkérjem.
3. Nem magyar orvos volt, aki hibázott, és én nem akartam megbántani, hogy inkább mást kérek meg, hogy maradjon.
4. Siettették, mert köjál ellenőrzést vártak. A szülőszobát ki kellett volna hagyni, ha valaki épp szül.
Nem szabad ilyeneken gondolkodnod. Az összes többi orvos nagyszerű volt, minden rendben volt a többi szüléssel. A magyar orvosokban megbízhatsz! Úgy örültek a gyerekeknek, mintha a sajátjuk lett volna, komolyan.
6, még mindig inkább legyen később egy heg a buksiján, szerintem.
Amúgy meg a doki nyilván nem mondja, a császár nagyon sokba kerül a kórháznak.
Én mikor felhoztam a dokimnak, azt mondta, semmi jónak nem áll útjába. Asszem ez mindent elmond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!