Aki a 21-24. hét környékén veszítette el a magzatát beszélne itt kicsit?
Fájó sebeket nem szeretnék feltépni, de akinek van hozzá lelkiereje elmesélné, hogy milyen volt a szülés? Pont úgy fáj, mint a "rendes" szülés a 40. héten? Hogyan sikerült feldolgozni? hamar összejött-e utána a másik baba?
Köszönöm!
Köszönöm, hogy írtatok róla és nagyon sajnálom! :(
Kedves utolsó! Azóta Ti próbálkoztok? Gondolom szeretnétek újra babát?
Sajnos rám is hasonló dolog vár talán pont a következő napokban...:(
Szia!
Valóban fájó seb, de szeretnék neked segíteni.
Hol is kezdjem... ?
Áprisban, húsvét hétfőn rúgott utoljára. A 23. héten. Pénteken UH, csak a halott kis arcát láttam, nem akartam elhinni. Meghalt.
Hétfőn kórház, belgyógyászati vizsgálat. Kedd reggel irány a szülőszoba. Laminária fel a mészájba, 3 db. Ez is fáj, de ami ezután jön... :(
Mellettem szülés előtt álló nők boldogan, én meg csak sírok, néha rámtör a zokogás 1-1 szívhang hallatán. Még a nemét sem tudtam...
Este kipottyan 1 db laminária. Azt mondják, ez jó jel. Bizakodom, hátha sikerül hamar túlesni a rémálmon. Egész nap erős tágulási fájdalmak.
Kedd reggel irány a szülőágy. Megvizsgálnak, nem tágultam eléggé. Infúzió csepeg, ami beindítja a szülést. Burokrepesztés.
Este 9-ig 4 db kézzel tágítás. Ez a legfájdalmasabb dolog, amit valaha éreztem. :S Nagyon durva volt. Csak 1 ujjnyira vagyok tág. Egész nap nem ettem, ittam. MEllettem születnek a babák, nekem nem megy a szülés. Nem tágulok. Jön az oxitocin. Innen jön a java: császár lesz. Levetkőztetnek csupaszra, zöld valami fel. Katéter fel, altatás.
Ekkor már sokkos állapotban voltam, nevettem, mint egy nem normális. Mint aki nem tudja, hol van és miért...
Egész nap szülési fájások, mert ugye ha kapsz csillapítást, leállnak a fájások, és nekünk az nem jó.
Fél 11-kor ébredtem, vágott hassal a megfigyelőben. Felhívtam a szülésznőt, hogy mi volt a neme a gyerekemnek. Kislány.
Rá 2 nappal megjött a tejem. Az volt a durva, csak zokogtam, hogy "Nincs kinek adnom ezt a rohadt tejet!!!!"
Szóval ez a legnagyobb csapás, és őrületes fájdalom, amin nő átmehet.
Nem lesz rád tekintettel senki. Hallod majd az őrületes nagy problémákat a babákkal kapcsolatban, ami neked fájni fog, ők észre sem veszik, hogy neked meghalt a babád, és ami nekik van, az nem is probléma.
Nekem 4 hét alatt begyógyult a sebem teljesen, rendbe jöttem, 6 hét után mentem vissza dolgozni. Most lenne 1 hónapos a kislányom. Sokszor álmodok vele, nagyon fáj, és soha nem fogom tudni feldolgozni. Az, hogy mikor sikerül, rejtély, erre a babára is 6 (!!!) évet vártam. És elment.
33 vagyok.
Nagyon-nagyon sajnálom! Borzasztó volt olvasni...:(
Kiderült egyébként, hogy mégis mitől halt meg a babád?
Szívből kívánom, hogy minél hamarabb egy egészséges kisbaba anyukája lehess!!!!
5-ös vagyok.
Fogorvos adott be valami olyan szert tömés alatt, amit nem szabadott volna. Ez aktivált egy vírust, ami végzetes volt.
Mikor lesz a "nap"?
NAGYON SOK ERŐT ÉS KITARTÁST KÍVÁNOK!!!
Köszönöm, hogy írtatok.
Én ma reggel tudtam meg, hogy halott a magzatunk. :( Igazából számítottunk rá, múlt héten már mondta az orvosom, hogy bármikor bekövetkezhet a méhen belüli elhalás. Lelkileg felkészültünk, már amennyire fel lehet ilyenkor készülni. :( A 19. hétig semmi nem volt, utána mutatott az UH egyre rosszabb eredményt.
Holnap kell befeküdnöm a kórházba.
22 hetes vagyok/voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!