Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki a 21-24. hét környékén...

Aki a 21-24. hét környékén veszítette el a magzatát beszélne itt kicsit?

Figyelt kérdés

Fájó sebeket nem szeretnék feltépni, de akinek van hozzá lelkiereje elmesélné, hogy milyen volt a szülés? Pont úgy fáj, mint a "rendes" szülés a 40. héten? Hogyan sikerült feldolgozni? hamar összejött-e utána a másik baba?

Köszönöm!

2014. szept. 18. 21:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Drága Kérdező!

Mi mindannyian, ahányan írtunk neked, tudjuk, milyen borzalmakon fogsz átmenni az elkövetkezendő napokban.

Sok erőt küldünk, és én azt kívánom, hogy hamar legyen meg a baba.

Ha van kedved kiönteni a szíved, mi itt vagyunk neked.

"császáros" voltam

2014. szept. 22. 18:00
 12/17 anonim ***** válasza:
Drága kérdező! Nagyon-nagyon sajnálom! :( Ha gondolod írj nekünk! Lélekben veled vagyunk! Volt egy 9 hetes vetélésem is, műtéti befejezéssel... borzalmas volt hallanom, hogy nincs szívhang! :( Ölellek!
2014. szept. 23. 14:22
 13/17 anonim ***** válasza:
Szia! nekem down szindróma miatt kellett megszülnöm a kisbabámat. Este feltették a lamináriát, másnap este lett meg, közben kaptam fájdalomcsillapítót. Ha tanácsot adhatok, akkor a szülés után ne engedd hogy azonnal vigyenek műtétre, nálam kb 5 percen belül egy nyomással elment magától a lepény az infúzió mellett. Kürettel nehezebben tudják eltávolítani! Sok erőt kívánok neked! Nekem a mai napig fájó dolog ez az egész, pedig áprilisban volt. :(
2014. szept. 23. 15:50
 14/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy írtatok és gondoltatok rám!

Itthon vagyok már. Üresnek érzem magam....:( hiányzik a pocakom, a kisbabánk. :(

Az esemény elég fájdalmas volt, burokrepesztésem is volt, utána 1 órán keresztül eléggé fájt, végül kinyomtam Őt! :( A lepényt az orvos nyomta ki belőlem, nem kerültem fel a műtőbe. Utána lent mindent rendbe tett, az is elég fájdalmas volt. :( Utána persze megkönnyebbült a testem, nem fájt már semmim, csak a lelkem...:(

2014. szept. 26. 08:35
 15/17 anonim ***** válasza:

7 és 11-es vagyok. TEgnap este a 27. cn-on +-at teszteltem, a 3. próbálkozó hónapban! :)

HAJRÁÁÁ!!!!!

2014. okt. 15. 08:30
 16/17 A kérdező kommentje:
De jó!!!!! Szívből gratulálok!!!! Most biztos minden rendben lesz! Majd néha írj ide, hogy mi van Veled/Veletek!
2014. okt. 16. 08:37
 17/17 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen! Nem hencegésből írtam, és nem is akartam senkit elszomorítani. Előző kisbaba 6 év alatt sikerült, szülés májusban volt, és 3 napja +.

Talán van benne valami, h könnyebb utána teherbe esni.

2014. okt. 17. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!