Aki a 21-24. hét környékén veszítette el a magzatát beszélne itt kicsit?
Fájó sebeket nem szeretnék feltépni, de akinek van hozzá lelkiereje elmesélné, hogy milyen volt a szülés? Pont úgy fáj, mint a "rendes" szülés a 40. héten? Hogyan sikerült feldolgozni? hamar összejött-e utána a másik baba?
Köszönöm!
Drága Kérdező!
Mi mindannyian, ahányan írtunk neked, tudjuk, milyen borzalmakon fogsz átmenni az elkövetkezendő napokban.
Sok erőt küldünk, és én azt kívánom, hogy hamar legyen meg a baba.
Ha van kedved kiönteni a szíved, mi itt vagyunk neked.
"császáros" voltam
Köszönöm, hogy írtatok és gondoltatok rám!
Itthon vagyok már. Üresnek érzem magam....:( hiányzik a pocakom, a kisbabánk. :(
Az esemény elég fájdalmas volt, burokrepesztésem is volt, utána 1 órán keresztül eléggé fájt, végül kinyomtam Őt! :( A lepényt az orvos nyomta ki belőlem, nem kerültem fel a műtőbe. Utána lent mindent rendbe tett, az is elég fájdalmas volt. :( Utána persze megkönnyebbült a testem, nem fájt már semmim, csak a lelkem...:(
7 és 11-es vagyok. TEgnap este a 27. cn-on +-at teszteltem, a 3. próbálkozó hónapban! :)
HAJRÁÁÁ!!!!!
Köszönöm szépen! Nem hencegésből írtam, és nem is akartam senkit elszomorítani. Előző kisbaba 6 év alatt sikerült, szülés májusban volt, és 3 napja +.
Talán van benne valami, h könnyebb utána teherbe esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!