Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért néznek rám furán, mert...

Miért néznek rám furán, mert nem lesz bent az apa a szüléskor? Ez tényleg olyan szörnyű?

Figyelt kérdés
2017. aug. 23. 12:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
81%
Miért tartozik ez bárki másra?
2017. aug. 23. 12:45
 2/20 anonim ***** válasza:
83%
Velem is ezt csinálták, nálam sem volt bent. Ne foglalkozz velük, csak a te/ti dolgod/dolgotok, bármennyire is nehéz kizárni az ilyen belekotnyeleskedőket.
2017. aug. 23. 12:47
 3/20 anonim ***** válasza:
63%

Én úgy látom, hogy sok helyen támogatják ezt, főleg, hogy korábban nem volt divat, nem mehetett be akárki és most ez "meg lett oldva".

Szerintem a kórházi dolgozók, főleg amiatt örülnek neki ha valaki bent van, mert akkor nem hagyják egyedül a kismamát, amíg egy másik szobába mennek, van mellette valaki. SZERINTEM. Az én szülésznőm is magunkra hagyott egyszer több órára is. Na ezt egyedül hogy oldod meg? :D Mármint inkább a szülésznő. Gondolom praktikusabb ha bent van valaki, mert addig több dolgot intézhet.

De ez csak az én véleményem, lehet ír majd ide kórházi dolgozó aki mellette vagy ellene szól a véleményemnek.

4/20 anonim ***** válasza:
76%
Nem az, hülyék az emberek, szard le őket, már bocs.
 5/20 A kérdező kommentje:
A lányomnál bent volt két éve, és nagyon jól esett, sokat segített, erősítette a kapcsolatunkat. Viszont a lányunk még nem beszél, nehezen fejezi ki magát és emiatt másra nem szeretném bízni, csak az apjára, aki emiatt most nem lesz bent a következő szülésnél. Akinek ezt elmondom -barátnők, védőnő, orvos- mind kissé megrökönyödött, és magyaráznom kellett a bizonyítványt, hogy a páromnak kell a lányunkra vigyáznia. Ez tényleg olyan szokatlan mostanában? Vagy rosszabb egyedül szülni?
 6/20 anonim ***** válasza:
65%

Nem azért néznek furán, hanem azért , mert a két éves gyereked képtelen pár órára mással ellenni. Na itt a gáz!

Hihetetlen hogy milyen antiszociális gyereket nevelnek egyesek.

2017. aug. 23. 12:52
 7/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Amikor született a lányom, és leesett a szívhang,küldtem a párom a dokihoz, aki megmutatta, hogy az orvosi szobából látja a monitort, ha gond van, jön. Csak a magzatburok repedést nem veszi észre és a tágulás mértékét. Viszont a szülőszoba ajtaja nyitva volt, ha most is úgy lesz, tudok kiáltani :) résnyire anno is nyitva volt, bár szerencsére könnyű szülés volt, csak az utolsó órában voltak igazi fájások, addig bent ökörködtünk.
2017. aug. 23. 12:52
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sem volt bent a 2. Szulesnel. Nem igy terveztuk, de epp itthon hanyt, mikor beindult a szules.

A fiam a mamanal volt.

Nem volt mit tennem, mint osszeszednem magam es egyedul bemenni.

Neztek ram mint borju az uj kapura es mindenkinek akinek lehetett elujsagoltak h en bizony egyedul szulok. :-S

Lesajnaltak konkretan. Ahelyett hogy inkabb erositettek volna.

Anyosom vegul megjelent nem sokkal kesobb, halas voltam neki h azert bejott hozzam. Sokat segiteni nem tudott, mert azert az o kezet csak nem markolaszhattam fajdalmamban. :-)

Ha ugy vesszuk a szulest ugy is magadnak kell megvivnod, uh meg fogod csinalni egyedul is! Mondjuk ha van ra mod, azert kerd meg anyukadat, lanytestveredet vagy baratnodet hatha vki ott tud lenni veled. Hogy a lelkednek jobb legyen.

Konnyu szulest kivanok!:-)

2017. aug. 23. 12:53
 9/20 anonim ***** válasza:
76%
A te szüleid meg egy tahót neveltek, hatoska.
2017. aug. 23. 12:57
 10/20 A kérdező kommentje:
A lányom nem antiszociális. Sokat járunk társaságba, mindig hamar megtalálja a hangot más gyerekekkel, felnőttekkel. Viszont ha éhes, fáradt, szomjas, tele a pelus, akkor nem ad semmi más jelet, hogy mire van szüksége. Mivel télen születik a tesó, gyerekes helyre nem számítanék, mert ne hozzon haza bacit. Nagyszülők messze, felnőtt ismerős pedig, akinél.nincs gyerek, szintén messze. Megoldhatnánk, ha nagyon fontos lenne, de szülés közben magamra figyelnék és nem azon paráznék hogy mi van a lányommal. Ha a férjem vigyáz rá, akkor nyugodt leszek. De azért köszi hogy ismeretlenül lebénázol :)
2017. aug. 23. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!