Miért néznek rám furán, mert nem lesz bent az apa a szüléskor? Ez tényleg olyan szörnyű?
Én úgy látom, hogy sok helyen támogatják ezt, főleg, hogy korábban nem volt divat, nem mehetett be akárki és most ez "meg lett oldva".
Szerintem a kórházi dolgozók, főleg amiatt örülnek neki ha valaki bent van, mert akkor nem hagyják egyedül a kismamát, amíg egy másik szobába mennek, van mellette valaki. SZERINTEM. Az én szülésznőm is magunkra hagyott egyszer több órára is. Na ezt egyedül hogy oldod meg? :D Mármint inkább a szülésznő. Gondolom praktikusabb ha bent van valaki, mert addig több dolgot intézhet.
De ez csak az én véleményem, lehet ír majd ide kórházi dolgozó aki mellette vagy ellene szól a véleményemnek.
Nem azért néznek furán, hanem azért , mert a két éves gyereked képtelen pár órára mással ellenni. Na itt a gáz!
Hihetetlen hogy milyen antiszociális gyereket nevelnek egyesek.
Nekem sem volt bent a 2. Szulesnel. Nem igy terveztuk, de epp itthon hanyt, mikor beindult a szules.
A fiam a mamanal volt.
Nem volt mit tennem, mint osszeszednem magam es egyedul bemenni.
Neztek ram mint borju az uj kapura es mindenkinek akinek lehetett elujsagoltak h en bizony egyedul szulok. :-S
Lesajnaltak konkretan. Ahelyett hogy inkabb erositettek volna.
Anyosom vegul megjelent nem sokkal kesobb, halas voltam neki h azert bejott hozzam. Sokat segiteni nem tudott, mert azert az o kezet csak nem markolaszhattam fajdalmamban. :-)
Ha ugy vesszuk a szulest ugy is magadnak kell megvivnod, uh meg fogod csinalni egyedul is! Mondjuk ha van ra mod, azert kerd meg anyukadat, lanytestveredet vagy baratnodet hatha vki ott tud lenni veled. Hogy a lelkednek jobb legyen.
Konnyu szulest kivanok!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!