Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mernétek babát vállalni így?

Mernétek babát vállalni így?

Figyelt kérdés
Kisfiam 3 éves.Most értem el minden értelemben odáig,hogy jöhet a kistesó.Annyi tart vissza,hogy nem volt épp egyszerű császárom és félek,h ez bekövetkezik megint.9 nappal a kiírt előtt be kellett indítani a szülést,mert szivárgott a magzatvizem.Reggel 8kor indítottak be,11:46-kor megcsszároztak,mert a babám szívhangja lelassult és nem tágultam semmit az időre.Bevittek a műtőbe és egyszer nagyon melegséget éreztem és picit bealudtam.Egy pillanatra sztem csak.Kérdezem a szülésznőt,hogy meddig tart még ez?Azt mondja pár perc még.Kitoltak az örzőbe,ahol a 16 óra helyett 27-et voltam.Nem éreztem jól magam.Anyukám mikor meglátott majdnem sírt.Kiderült,hogy vért veszítettem ami miatt ki kellett tamponálni a méhem és ha nem áll el,kiveszik a méhem.13:00-ig ha eláll,kitesznek szobára.Szerencsére elállt.Reggel már 8kor kivették a tampont ami nem volt egy kellemes érzés.Nagyon nem.Hát ilyen volt az én császárom.Hozzáteszem végig gyógyszert szedtem a magas vérnyomás miatt.Terhesség előtt és most is szednem kell.És az is van,hogy sajna túlsúlyos vagyok :( 20kg-al,ami ellen kűzdök.
2017. aug. 21. 13:49
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Érdekes amúgy a zárón minden rajta van az miert nincs?
2017. aug. 22. 20:22
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Aki 0%-ra pontozott felneveli a kérdező gyermekét, ha esetleg ott marad a következő császárnál a műtőasztalon?!

Ha egyszer így reagált a szervezete, miért kell kísérteni az ördögöt?

2017. aug. 22. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!