Mirella Fererr kérdése:
SOTE1 szuleszet, mostani velemenyek?
Figyelt kérdés
Esetleg aki iden szult.
Minden erdekelne. Csecsemo osztalyrol is.
2017. aug. 16. 11:39
21/32 A kérdező kommentje:
Szules utan miket lehet inni?
Amitol a picurnak nem fog falyni a hasa?
2017. szept. 1. 07:41
22/32 anonim válasza:
Elõször is sokat kell inni, legalább 3litert naponta. Szénsavmentes vizet leginkâbb, de a kórházban a folyosón lesz tea is. Én ittam azt is, néha itthon is egy gyengét, de sokat nem szabad a koffein miatt. A szénsavas dolgokat inkább kerüld, ill. néhány baba érzékeny az anya által elfogyasztott tejre, ezt ki kell tapasztalni. A gyümölcslevek is jók lehetnek, a citrusos dolgoktól viszont pelenkakiütést kaphat, ezt is tapasztald ki. Én smoothie-kat is szoktam csinálni, ill. facsarok gyümölcsöket, zöldségeket.
23/32 A kérdező kommentje:
Ertem. Akkor sio baracklet azt lehet inni ?
2017. szept. 2. 14:33
24/32 anonim válasza:
Lehet. Elég sok cukor van benne, de lehet.
25/32 anonim válasza:
Én mindent ittam amiben nincs koffein. Nem fájt a babám hasa. Én úgy voltam vele, hogyha fájt volna akkor változtattam volna:).
26/32 A kérdező kommentje:
Ertem. Es hogyha tejallergias azt hogy veszem eszre?
2017. szept. 3. 08:20
27/32 anonim válasza:
Kiütéses lesz, hasfájós (ez nekem homály honnan lehet tudni, hogy ténLeg fáj a hasa).
28/32 A kérdező kommentje:
Es attol fuggetlenul hogy az elsonapokba nincs tej ugyan ugy 3 orankent mellre kell tenni a picit ?
2017. szept. 3. 10:57
29/32 anonim válasza:
Attól fog beindulni a tej, hogy minél gyakrabban mellre teszed, igen. Amúgy a kórházban ha maguktól nem mutatják, akkor kérd még a nõvéreket, h mutassák meg a helyes mellretételt. Van egy "Kati néni", azt hiszem õ a fõnõvér, olyan 55-60 körüli szõke, szemüveges, beszédes, kedves nõ. Nekem õ segített. És késõbb pedig ne 3óránként etesd, hanem igény szerint! Amikor éhes, adj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!