Mirella Fererr kérdése:
SOTE1 szuleszet, mostani velemenyek?
Figyelt kérdés
Esetleg aki iden szult.
Minden erdekelne. Csecsemo osztalyrol is.
2017. aug. 16. 11:39
11/32 anonim válasza:
szerintem bármit, nekem a kutya nem nézte, mi van a táskámban
12/32 A kérdező kommentje:
Sziasztok erdekelne hogy a picur megszuletese utan mikor lehet tusolni?
Felkelni? Szuloszoban van e a furdo?
2017. aug. 29. 18:17
13/32 anonim válasza:
Normál szülésnél elvileg a kb. 2órát eltölthettek a szülõszobában hármasban, ha nincs komplikáció és tudsz, már ott is zuhanyozhatsz. Azért elvileg, mert nyilván, ha sok a szülés és kell a szoba, hamarabb kivisznek. A sima szülõszobánál 2-höz tartozik egy közös zuhanyzó wc-vel, az alternatívnak saját kádja van. Császár után nyilván nem tudsz rögtön, mert nem kelhetsz fel 6-8 órán át. Szülés elõtt amúgy le kell zuhanyozni, ha nem sos a helyzet.
14/32 A kérdező kommentje:
Koszi.
Az alternativ szuloszobara bejutni hogy lehet? Penzes ?
Es ott van agy is harom napig ott lehet lenni ?
2017. aug. 30. 10:19
15/32 anonim válasza:
Mármint a gyermekágyas szobára gondolsz, ami egyágyas? Mert szülōszobát írtâl, ott nyilván csak szül az ember, nem marad ott 3 napig.
16/32 A kérdező kommentje:
Szuloszoba es a 1 vagy 2 es gyermekagyak
2017. aug. 30. 19:32
17/32 anonim válasza:
Az alternatív szülõszoba ingyenes, de csak komplikációmentes terhességgel lehet igénybe venni. Pl. ha vérnyomásproblémáid voltak, vannak, vagy dibéteszes vagy, akkor nem. Amikor bementek, jelzed, h ott szeretnél szülni, ha nem foglalt, mehetsz. Az alapítványi gyermekágyas szobákból van 1db 2ágyas és 2db 1ágyas. Ezek fizetõsek, olyan 10-12.000 ft környékén vannak / éjszaka. Érkezési sorrendben lehet õket elfoglalni, a szülésnél jelezd, h ilyenbe szeretnél majd menni, és ha van üres ágy, mehetsz oda. Elõre lefoglalni nem lehet õket. Ez a szubjektív véleményem, de elsõ gyerekkel szerintem nem baj, ha nem egyedül vagy a szobában. Tudtok egymásnak segíteni, figyeltek a másik gyerkõcére, amíg elmentek zuhanyozni stb... De szūkös, az biztos.
18/32 A kérdező kommentje:
Szerintetek normalis hogy nem azt erzem amit eddig
Itt van a vege mar es nem hogy boldog lennek hanem felek hogy hogyan fogok reagalni a picire egyatalan nem e lessz kozombos szamomra. Elfogom e tudni latni.
Ez nagyon rossz mindig ezen agyalok
2017. aug. 31. 09:45
19/32 anonim válasza:
Teljesen normális amit érzel, hiszen egy eddig ismeretlen helyzet elõtt állsz. Sõt mondok vmit. Az is normális, ha az elsõ pár hétben tényleg nem vakít el a rózsaszín köd. Össze kell szoknotok a babáddal, meg kell ismernetek egymást. De hidd el, ösztönösen tudod majd, mit kell tenned, jól ki van ez találva. Én soha nem gondoltam volna, hogy majd énekelek neki, és tessék. :) Féltem, hogy nem tudok majd neki mit mondani. Ehhez képest semmi probléma nincs a kötõdéssel. Természetes, hogy vannak kétségeid, de minden rendben lesz! :)
20/32 A kérdező kommentje:
Orulok hogy ezt irtad ilyentol megnyugszok. :)
Remelem nem lessz semmi gond :)
2017. szept. 1. 07:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!