Délpesti kórház szülészet vélemények?
Kifejezetten elviselhető, semmi gondom nem volt.
Néhány csecsemős mufurc, de kibírható.
Szuper, most Júliusban szültem, fogadott orvossal, szülésznővel. Mindenki nagyon kedves volt, a csecsemősök segítenek, rendesek (1 volt, amelyik kicsit morci volt).
Én teljesen meg voltam elégedve, ezerszer rosszabbra számítottam.
Leírom én is, hátha valakinek segítség lesz majd.
Tavaly szeptember végén szültem ott, fogadott dokival és ügyeletes szülésznővel. Nekem szerencsém volt, előtte levő nap otthon voltam reggeltől rendszertelen fájásojkal, így másnap hajnal 4kor mentünk be a kórházba, 6.47kor pedig meg is született a kisfiam.
Kétágyas szobában voltam, az étkezéseknél volt olyan kismama, aki fennhangon kezdte fikázni az összes többit, akinek sikerült fizetős szobába kerülnie. A szobatársammal nagy szerencsém volt, azóta is tartjuk a kapcsolatot.
Nekem személy szerint az egyik csecsemőssel volt gondom, valamint a gyermekorvos nézte sírás közben sárgának a kisfiam a hazamenetel napján, gyors vérvétel, majd röhögve közli, hogy nyugalmi állapotban nem is sárga, biztos jó lesz az eredmény. További 3 órán keresztül hagyott bizonytalanságban, már kínomban épp csak nem egy jól megtermett citromot láttam a gyerek helyén, mire bejött egy nővérke, (addigra szép bucira sírtam a szemem aggodalmban, hogy ha besárgult, miért nem teszik fény alá már, mi lesz, ha rosszul lesz stb) es csodálkozva nézett, hogy mi a baj, szólt a gyermekorvos, hogy mehetünk haza?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!