Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tegyek? Nagyon rossz igy.

Mit tegyek? Nagyon rossz igy.

Figyelt kérdés
3.napja vagyok bent a korhazban. 3.babamaz szultem meg. Minden rendben. Viszont nagyon hianyzik az otthon maradt 1 evesem, akire mama,papa vigyaz. Most ugy nez ki hogy meg vasarnapig bent kell maradnunk a picivel....eddig nem engedtembehozni az 1 evest nehogy meg rosszabb legyen neki. De jelenleg en tartok ott hogy meorulok ha nem latom... nagyon anyas egyebkent. Most jelenleg azon gpdolkozom, hogy holnap egy kicsit behozatomlegalabb egy orara...de gelek hogy rossz vege lenne. Valaki estelg hasonlo cipoben. Minden tanacsot szivesen fogadok.

2017. aug. 11. 21:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nagyon hiányzik én tudom. 3 gyerekem van a legkisebb 7 hónapos. A másodiknál bőgve telefonáltam, hogy hiányzik a nagy de nagyon, még telefonálni sem akart velem olyan jól érezte magát. Most megin 2 másodperc volt míg szóba álltak velem. Ne vitesd be mert rosszabb lesz. Nem fogja érteni miért nem maradhat ott veled vagy miért nem mész haza vele. Mind a kettőtöknek jobb lesz
2017. aug. 12. 00:33
 12/17 A kérdező kommentje:
Igen....nagyon rossz erzes. Ez tenyleg nem hiszti...es plane nem onzoseg. Egyedul vagyok egy szobaban, a baba nem lehet velem komplikacio miatt....orulok h erti valaki a helyzetet. Nem azt irtam h behozatom...hanem azt hogy gondoljodom rajta...ezert kertem segitseget...hogy megis aki hasonlo helyzetben volt hogy volt jobb neki...
2017. aug. 12. 01:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Én nem értem miért nem ment be eddig? Kicsi gyerek még nagyon, biztos hiányzol neki és nem érti mi van. Nálunk mindig hozták be a nagyobb gyerekem, mikor bent voltam, volt, hogy napi kétszer is. Hidd el, neki is jobb, ha látja, hogy megvagy, mintha nem, szerintem vitesd be.
2017. aug. 12. 05:55
 14/17 anonim ***** válasza:

2. gyerekkel sokat voltam kórházban.Az akkor 3 éves kisfiamnak rosszabb volt ha behozták.Emiatt amikor a 3.babával is kórházban voltam nagyon ritkán hoztákbe az 5évest és a 2évest még ritkábban.Nekem is nehezebb volt az elválás,mint a hiányuk.

Ha ő jól elvan a nagyszülőkkel és apukával akkor én nem hozatnám be.

2017. aug. 12. 07:00
 15/17 anonim ***** válasza:
Az én gyerekem 21 hónapos volt mikor szültem. Hozták első nap látogatni de a folyosón rohangált meg egy hozzá hasonló korú gyerekkel "ismerkedtek". Különösebben nem érdekelte, hogy ott vagyok. Ezután nem hozták be, amúgy nagyon jól elvolt az apjával meg nagyszülőkkel. Nekem viszont nagyon hiányzott. Volt mikor sírtam én is. Mikor hazajöttünk is megörült nekem, de ahogy felvettem fél perccel később ment is dolgára, szóval nagyon azért nem hathatta meg a dolog..
2017. aug. 12. 12:13
 16/17 anonim ***** válasza:

10-es vagyok

Amugy az en fiamat sem nagyon erdekelte, hogy nem vagyok vele. Neha megkerdezte h hol van anya, anyukam elmondta neki, aztan kb ennyi. Jol elvolt a nagyszulokkel. :-)

Mikor hazajottem,akkor sem igazan csungott rajtam, hasonloan az elozo hozzaszolo gyermekehez.

Biztos vagyok benne,h nekunk abban a lelkiallapotban sokkal rosszabb mint a gyerkocunknek akiket addig elkenyeztetnek a nagyszulok/apa. :-D

2017. aug. 12. 13:12
 17/17 anonim ***** válasza:
Szia! A barátnőm járt hasonló cipőben, van egy 3 éves kislánya, ikerterhes volt és befektették. Az első nap bevitte az Apa a kislányukat és amikor mentek haza az egész kórház zengett a sírásától, többet nem vitték be és így jól elvolt a kislány. A férje mondta, hogy egész este zokogott a lányuk, alig akart elaludni. Ezt a pár napot használd ki, próbálj meg pihenni, ha van egy 1 éves gyermeked is biztosan nehéz lesz az első pár hónap. Kitartást és gratulálok a Kicsihez!
2017. aug. 12. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!