Mit tegyek? Nagyon rossz igy.
Miért ne láthatna?? Nálunk mindig bent (amennyire az orvosok engedték) voltak a kistesók, a szülést is látták.
Az tényleg furcsa, hogy csak az egyik gyereked hiányzik...meg most született egy újabb gyermeked, örülj már neki!:)
1 éves tehát azon nem kattognék, hogy "ilyen helyen lát", nem gondolom, hogy ez különösebben érdekelné.
Ami miatt egy kicsit önzőnek tűnsz az, hogy nem is írtad, hogy a gyerek hogyan viseli, pedig biztosan beszélsz a nagyszülőkkel. Tehát nem is tudjuk, hogy ő hogyan viseli, azt viszont igen, hogy te nem jól. Abban az esetben, ha a gyerek összességében jól van, tehát nem számoljuk azt hogy sír elalvás előtt mondjuk utánad, akkor igenis erőt kell venned magadon és kibírnod. Ellenben, ha a gyereknek szüksége lenne rá, hogy lásson feltétlenül a hazaengedésed előtt, akkor kellene bevitetni. De róla ugye semmit sem tudunk így érdemleges választ adni elég nehéz, amit ugye elvársz.
A meglévő infó alapján a válasz: ha mindenképpen önzősködni akarsz, akkor vitesd be függetlenül attól, hogyan érinti.
Egyébként pedig a gyereked javára dönts, ne pedig a te érzéseid szerint.
Most erre milyen valaszt varsz ?
Mi a kerdes ?
Orulj, hogy nem heteket kellett bent lenned !
Atyaèg! Szegény Kérdezô! Feltett egy normális kérdést, szülés után pár nappal, amikor amùgyis lelkileg teljesen más àllapotban van az ember, hatalmas hormonális változás...stb Fizikailag, lelkileg egyaránt nehéz...
Kérdezô! Nehogy azt hidd, hogy itt mindenki ennyire tökéletes, szupererôs, szuperanya ahogy itt mutatja.
Teljese természetes ahogy érzel. Rossz helyen tetted fel a kérdést.
Mindig megdöbbenek, hogy arc és nèv nélkül mennyire ki vannak éhezve a válaszolòk arra, hogy a másik embert a földbe döngöljék, hadd érezze még pocsékabbul magát.
Hasonloan ereztem magam en is, a 2. Gyermekem szuletese utan. Annyira hianyzott a fiam, h eszre sem vettem h sirok, csak folyt a konnyem. Raadasul elso babas csajokkal voltam, akik nem ereztek at h mit erezhetek.
A szulesem elott osszeszedtem egy jo kis Hanyas-hasmenes virust, ami szepen atment a csaladomon. Mikor szultem a parom otthon hanyt. Pici fiam is elkapta igy ugy dontottunk h nehogy a babat barki megfertozze, nem jon be hozzam senki latogatoba! Szornyu volt! :-(
Nem tudtam magammal mit kezdeni, lassan vanszorogtak csak a percek/orak. Egy orokkevalosag volt az a 72 ora amit bent kellett lennem.
Szoval en megertelek!
En kibirtam, uh Te is ki fogod birni!!!! ;-)
Nemsokara otthon lesztek!
Kitartast!!! Es sok boldogságot! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!