Nyákdugó volt? Kicsit undorító lesz de nem tudok szebben fogalmazni. Többi lent
Figyelt kérdés
Kb féltenyérnyi nagyságu,nagy darab ta*ony szerű valami távozott,de nem volt sem barna sem véres,még a szine is olyan sárgás-zöldes volt mint a ta*ony.Számomra ijesztően nagy mennyiség,egy darabban jött ki,ebből gondolom hogy a nyákdugó lehetett,de mindenhol azt olvasom hogy barnás,rozsaszines.Azota kemény a hasam,picit fájdogál,a derekam is.38+6hkm vagyok,szerintetek készüljek?Vagy még napok kérdése is lehet ugye?Teljesen bepánikoltam :O2017. aug. 6. 15:04
1/5 anonim válasza:
A leírás alapján szerintem nyákdugó. Ilyen idős terhesen a nyákdugótól függetlenül már bármikor megindulhat. A csomagodat azért pakold össze, biztos ami biztos.
2/5 anonim válasza:
Az enyém is áttetsző volt nagyrészt, egyik oldalán halványsárga.
Majd később kijött egy féltenyérnyi halványrózsaszínes darab is.
3/5 anonim válasza:
Nekem a 34. héten jött ki, rózsaszínes volt, kisebb mennyiség. 38+6-ra szültem.
4/5 anonim válasza:
Hát, esélyes a nyákdugó. De ebböl csak anyit lehet megmondani, h hamarosan szülni fogsz, de ezt úgyis tudod, mivel majdnem 39 hetes vagy. :) De az is igaz, hogy ezek szerint elég nagy esély van rá, hogy 1-2 napon belül megszülsz.
Összepakolni már így is, úgy is kell. Indulni elég akkor, ha már egyértelmű fájásaid vannak, vagy ha elfolyik a víz.
Majd írd meg, hogy mi lett! Könnyű, szép szülést, gondolunk rád! És ne félj! :)
5/5 A kérdező kommentje:
Már nagyon szeretnék tul lenni rajta,remélem tényleg csak 1-2nap van hátra :) és nem 2hét :D bár sajna ez is benne van a pakliban :/ köszönöm mindnekinek!Egyenlőre nincs változás
2017. aug. 6. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!