Nagyon undorító lesz a testem szülés után? Mennyi idő "helyrehozni" magam, plasztika nélkül?
Nagyon félek, annyi durva képet láttam csüngő hasakkal, az a bőr meg biztos nem megy vissza :( Mik a tapasztalatok?
Ott lent mennyi idő után szűkülök vissza? Nagyon szűk vagyok meg izmos, és nem szeretnék kályhacsövet :)
Én 3 gyereket szültem. De nem undorító a testem, nem csüng a hasam és kályhacső sem vagyok ott lent.
Nem kell sokat hízni a terhesség alatt,és szoptatáskor sem kell zabálni.
Akkor,ha nem hízok sokat, akkor elvileg nincs is nagy gáz?
Ha akarnék sem tudnék zabálni, mert így 14 hetesen is folyamatosan rosszul vagyok, ha meg nagyon megkívánok valamit is alig tudok enni, pedig nem vagyok az a girnyó típus alapból :)
Szerintem alkat, és hozzáállás kérdése. 3 gyereket szültem 4 év alatt. Nem gondolom, hogy undorító lenne a testem, de más, mint előtte volt, olyan anyukásan puha. Nem bánom, a férjem így is imád.
A "kályhacsövön" pedig intim tornával lehet segíteni. :)
alkat meg életmód kérdése
nekem pl. biztos, hogy csíkjaim lesznek, mert mikor nőttem (1 év alatt 15 centit) a combomon néhány helyen kirepedt a bőr és vannak halvány fehér striáim.
de nem kell azt gondolni, hogy feltétlenü csúnya. nekem amúgy is fehér a bőröm és a párom szerint aranyos az a néhány gyöngyházszínű csík.
most ha a mellem megereszkedik (most sem olyan már, mint 16 évesen) maximum gyűjtök rá és felvarratom.
a hasra meg azt mondják, az 1. szülés legtöbb esetben még nem viseli meg annyira, nem is lesz olyan nagy a poci mint a többi babával (persze biztos van kivétel de én reménykedek, hátha nem lóg majd).
a szűkség meg - most olyan szűk vagyok, hogy a párom néha csak nehézségek árán tudja betenni, szóval nem is gond, ha picit tágul.
de akikkel beszéltem eddig, leghosszabb idő 1 év alatt visszanyerték az eredeti súlyukat, nem lógott a hasuk (csak csíkos lett, de az meg az egyéni véleményem szerint nem csúnya :) )
Hát, ezt marha nehéz megválaszolni, mert rengeteg dologtól függ (egészségi állapot, életmód, genetika, stb).
Amíg terhes voltam, addig azt hallgattam, hogy hátulról nem is látszik rajtam, hogy terhes vagyok (kicsi volt a hasam). Mióta megszületett a lányom (fél éve), azóta azt hallgatom, hogy nem is látszik rajtam, hogy szültem. És tényleg nem látszik, a hasam laposabb mint volt. Még striáim sem lettek a terhességtől, pedig régen tini koromban a növéstől, majd a hízástól lettek jó pár helyen.
Odalent meg a szoptatás miatt még szárazság van, amúgy ugyanolyan maradt minden, mint volt (gátvédelemmel szültem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!