SZülés utáni ráncos hasra -leginkább köldök körül- van valami csodaszer? Vagy csak a plasztika?
Én mindegy mit csináltam (krém, torna), nem múlt el, sőt minél többet fogytam, annál jobban látszódtak.
Sajna ez csak plasztikával megy, 2. gyerek után tervezem majd.
Az attól függ, hogy mennyi ideje szültél. Ha 4 hónapja, akkor eszedbe ne jusson aggódni. Ha 3 éve akkor az már nagyjából a végleges állapot.
Én egy csomó mindennel kentem (2 éves a fiam), és úgy láttam, hogy mindegy, mivel kenem, szépen javul (most már nem ráncos, csak ha direkt totál homorúra behúzom a hasam, akkor ráncos a köldököm fölött). Vichy, St Ives, Sunfleur karcsúsító meg ránctalanító zselék, a maradék terheskrémeim (Milupa) és a sima testápolók is segítettek. Nem próbáltam végig az egész kínálatot, hanem az anyukámtól kaptam mindenfélét amit épp nekem akart adni, és akkor azt elhasználtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!