Harmadik baba, császárral?
Annyival kiegészíteném, hogy nem feltétlenül kell császárnak lennie, ismerek anyukákat akiknek sikerült a VBA2C (ez a rövidítése a két császár utáni hüvelyi szülésnek).
Amúgy pedig igen, programcsászárra kapsz időpontot, bemész és megcsinálják. Én azt gondolom, hogy egy kis vajúdás a babának is segítség, hogy felismerje, mi fog történni, én legalább ezért biztosan küzdenék, hogy megengedjék, ameddig nincs probléma.
A heg figyelése kétséges fontosságú. Az orvosom szerint a vastag is tud szakadni és a vékony is kitartani, így ennek kb. semmi értelme.
Barátnőm 3 és 2 éves gyerekei kistesóját is császárral szülte. Szóval 3 éven belül 3 császár.
A picúr beindult magától, de fel volt készülve, hoyg császár lesz.
Az elsőt program császárral szülte, utólag látta, hogy az nem jó a babának, így a 2. és 3.-nál megvárta, hogy magától induljon, akkor volt császár.
Megkérdezhetem, miből látta, h nem jó a babának?
Kérdező, a hegedet figyelni fogják, ha necces a szitu, amint lehet (értsd: nem koraszülésnek számít), kiveszik a babát. Ha nagyon necces, akár előbb is.
Nálam pl. megindították oxival, és csak utána császároztak, én ezt tartom a legjobbnak az esetedben, nem olyan nagy a kockázat a hegre nézve, és a baba is érzi előre, hogy valami készül
A helyzetem ugyanolyan volt, mint a tied. Inditottak a harmadik babat, de ilyenkor nem adnak annyi oxit, az elozoekhez kepest szinte semmit nem ereztem. 10es skalan kettes erossegunek mondanam a fajasokat, mig az elozo szuleseket 8-asnak es 15-osnek
ereztem ;)
5 orat hagytak vajudni, de csak azert ilyen sokat, mert 2 surgossegi is erkezett kozben. En is feltem, de nem kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!