10 napja szültem. Normális az, hogy csak akkor elviselhető a fájdalom ha ülök, vagy fekszem?
Figyelt kérdés
Ha állok vagy sétálok, akkor kb 1 perc után annyira húzódik a sebem, hogy muszáj leülnöm. Ugye ez nem azt jelenti hogy be van gyulladva.2010. máj. 23. 14:51
1/2 anonim válasza:
Örülj, hogy tudsz legalább ülni és feküdni, és úgy jó. Nekem ennyi nap után még sehogy sem volt elviselhető, annyira szétrepedtem. Nyugi.
2/2 A kérdező kommentje:
Igazad van. Lehet, hogy egy kicsit türelmetlen vagyok. Kaptam még egy tippet és az most sokat segített, és elég sokat tudok tőle már mászkálni is.
Azt tanácsolták, hogy fürdés után hajszárítóval fújjam és hagyjam egy kicsit szabadon, mert a betét miatt bepálhat a seb. Tegnap este és ma reggel csináltam és fényévekkel jobb lett. Ajánlom ezt a módszert neked is.
2010. máj. 24. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!