Akik a menstruációjukat mindig fájdalom nélkül élték meg azok a szülésnél nagy fájdalom árán szültek vagy ott is megúszták elviselhető fájásokkal?
Eddig is így gondoltam, de a válaszok is megerősítettek abban, hogy úgy tűnik, nincs összefüggés. Az biztos, azt a napot ennek fogod szentelni, és nagyon boldog leszel! Gondolom, már most is az vagy, hogy a babádat hordod a szíved alatt, de amikor rád is néz majd... uhh, nincs ennél jobb a Földön! :)
Boldog babavárást és könnyű szülést kívánok!
Kedves 4. válaszoló nagyon kedves vagy köszönöm neked! Igen nagyon boldogok vagyunk mert olyan sokat vártunk erre a babára, jó 7 évet mire sikerült spontán.
És a többi választ is köszönöm! Olyan kíváncsi vagyok a fájásokra, mert anno még 20 évesen mikor csináltattam a tetoválásomat akkor mondták, hogy fájni fog na de el se tudtam képzelni hogy mennyire. És mit ne mondjuk marhára fájt, mondtam is hogy hagyja abba, nem kell tetko :-), de persze végigcsináltam... arra nem is gondolok, hogy nem fog fájni, hiszen fontosak a fájások a kitolási szakasznál... hu nagyon izgulok, de már annyira várom, hogy magamhoz ölelhessem a kislányomat :-)
Mindenkinek a legjobbakat kívánom!
Nem tudok jó hírrel szolgálni én sem. 1-2 alkalomra emlékszem amikor görcsöltem mensinél egyébként max. bizsergést éreztem amiből tudtam, hogy meg fog jönni.
Nagyon, nagyon megszenvedtem szüléskor úgy gondolom, azt hittem meghalok. 16 órán át tartott ebből 6-8 óra volt ami elviselhetetlen volt és végül megcsászároztak mert nem jött le a baba, nem jöttek a tolófájások. Kérj EDA-t, nekem az nagyon jó volt nem éreztem semmit de sajnos csak 1,5 órát hatott utána pedig nem adtak többet, mondván mindjárt jön a kitolás...de nem jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!