Aki olyan kórházba megy szülni, ahol kötelező a háton fekvés, borotválás, beöntés, gátmetszés, az miért azt a kórházat választotta?
uccsó avyok!még annyit,h szerencsére nekem nem kellett feküdnöm,mehettem ide-oda,vizben pancsoltam,labdáztam,stb...és így se sikerült megszülni a picit
ha valaki olyan helyre kerül ahol "kegyetlenek" a körülmények azok az anyukák gondolom nem választhattak vagy nem is tudták,h mi vár rájuk!a barátnöm elég rossz helyre került a szülésénél,de mivel választott dokija volt,így az a kórház maradt!
Szia!
Nem kötekedés!
Keress egy olyan orvost akire szívesen bízod a Te 9 hónapodat és a gyereked életét a szülés alatt. Ha az orvos azt mondja hogy gátmetszés és bocs ott nem csak a Te érdekedet nézi mert az hogy a Te hülyeséged miatt szétrepedsz mert félted magad az a Te dolgod de nem viccből találták ki biztos haszna van egy 1 cm vágásnak mint pin.ától pics.áig való repedésnek. Szobatársam gátvédelemmel akart szülni első fájástól számolva 1 óra alatt kint volt a baba szétrepedt a szülésznőnek nem volt ideje tágítani sejted mennyire hímezték ki csak a fenekét? biztos örült a saját modern gátvédelmes hisztijének hogy ő is hagyta volna azt az 1-2 centi vágást mint a maga kis kb.8 centis varrását amit még belülről is varrtak neki mert lánya sietett kifelé! Beöntés hasznos ha apuka bent van, én nem akartam párom előtt az asztalra pakolni így én kértem (kb a nők 90% kérné szerintem rajtam kívül még) borotválás: a fiatal nők közül szerintem minden 3-4. nem borotválja csak magát. Én sok pénzt hagytam a dokimnál a kórházban stb én csak azt akartam ami a fiamnak a legjobb és az ő érdeke sz@rtam volna arra ha többet nem élvezem a szexet mert úgy hat a vágás rám. 4660 ra mérték a fiam szülés indítás elött annyit kértem a dokitól hogy ha lehet természetesen akarom őt megszülni. Én sajnos császáros lettem mert ez volt az ő érdeke. Mehettem volna én is a budai magánklinikára szülni mert annyi ott maradt a dokimnál (oszt. vezető főorvos) a szülésre amit ott kértek volna 4 napra... (és ezzel nem csak én vagyok így a szülőnők közül.) De ott az asztalon Te sem a saját érdekeiddel kell hogy foglalkozz.
11:54-nek:
"és még jó,hogy feküdni kell és a lábakat a kengyelbe rakni ha már nyomnod kell." Ez a világ legnagyobb baromsága. Talán a vécén is fekve kakilsz?? A fekve szülést a Napkirály találta ki, hogy figyelemmel követhesse a szeretői szüléseit. Egészen addig, és a világon a legtöbb helyen azóta is ÜLVE vagy ÁLLVA szülnek a nők, hogy a gravitáció is segíthesse kifelé a babát. Így lerövidül és sokkal könnyebb lesz a kitolás, míg fekve, kengyelbe rakott lábbal gyakorlatilag felfelé kell tolni. Kinek jó az, kérdem én? Az anyának, akinek sokkal tovább és erősebben kell tolni? A babának, aki így dupla annyi időt tölt el a szülőcsatornában? Nem, hanem az orvosnak, akinek nem kell bemászni a szülő nő alá, hanem kényelmesen vághat, minden szemmagasságban van, még csak a derekát sem kell meghajlítania.
Hát tudod... Attól, hogy eggyel több gyereket szültél, mint én, még nem lesz igazad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!