Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Másban is szabadultak fel...

Másban is szabadultak fel ilyen érzések természetes szülés után?

Figyelt kérdés

Pár hete szültem, csodas élmény volt, minden jól alakult, ahogy elterveztem, csak egy kicsi gatmetszesem lett. Azóta úgy érzem, hogy megtaltosodtam. Képes voltam öt világra hozni. Úgy érzem magam mint aki halhatatlan lett, hogy kibirtal és véghez vittem a szülést.

Biztosan ez a túlzott emocionális érzés ez a hormonjaim játéka. :) Ti is éreztétek így? Én teljesen úgy érzem, hogy életem legnagyobb dolgát vittem véghez azzal hogy életet adtam neki a természet útján.

2017. júl. 29. 13:45
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
70%
Nem. Rajtad kívül több millió nő volt és lesz, aki képes gyereket szülni. Ebben semmi különleges nincs.
2017. júl. 29. 15:25
 12/34 anonim ***** válasza:
64%
Nem, mert minden emlos kepes szulni.
2017. júl. 29. 15:29
 13/34 anonim ***** válasza:
50%

"Én teljesen úgy érzem, hogy életem legnagyobb dolgát vittem véghez azzal hogy életet adtam neki a természet útján"

Elég kevés dolgot csinálhattál akkor eddig.

2017. júl. 29. 15:35
 14/34 anonim ***** válasza:
54%
10# sztem a kerdezo nem érzi magá az atya úr istennek.. ennyi rossz indulatot komolyan.
2017. júl. 29. 15:43
 15/34 anonim ***** válasza:
72%

Hát tulajdonkèppen ez így van kitalálva! Erre minden nő kèpes, eltekintve attól, ha valami gikszer közbejön, de az sem kicsinyíti az "èrdemetc¡

Eufóriát èreztem, de azért, mert minden rendben volt ès túlèltük!

2017. júl. 29. 16:17
 16/34 anonim ***** válasza:
75%
Nem, de azóta nem félek a fogorvostól. Előtte egyedül nem mertem elmenni, rosszul voltam, pánikoltam, hasmenésem volt előtte. Aztán szülés után pár hónappal mennem kellett és simán beültem a székbe. Azóta is úgy megyek mintha wellnesselni mennék 😉
2017. júl. 29. 16:59
 17/34 anonim ***** válasza:
57%

Mennyi rosszindulatú besavanyodott nősténylények vannak itt.

Attól még, h minden emlős tud szülni, a szülés és a születés igen is egy csoda.

Nem akarom elhinni, h miért nem lehet osztozni más örömében.. Igen megszülte a babáját és ez egy csodás dolog. Jó, h úgy érzi, h megtáltosodott és boldog. Ezt nem kell úgy venni, h most ő az atyaúristen vagy lenézne akárkit is.. A kérdező nem így értette.

Mondom ezt úgy, h még sose szültem.

De valószínüleg amikor megszületik a picink a férjemmel úgy fogjuk gondolni és érezni , h életünk legnagyobb dolgát vittük végre, h "létre" hoztuk őt. Karrier ide vagy oda..

2017. júl. 29. 17:00
 18/34 anonim ***** válasza:
60%
14, nem hát, csak halhatatlannak érzi magát, nem istennek...
2017. júl. 29. 17:01
 19/34 anonim ***** válasza:
60%

17,

jaj,te! Senki nem azt mondta, hogy nem nagy dolog, hogy nem egy csoda, de a szült nők többsége legkésőbb pár hónappal később rájön, hogy a szülés legyen bár akármilyen nehéz, semmi a gyerekneveléshez képest. Már ha jól akarja csinálni, és nem ragad le ott, hogy "kitoltam, hős vagyok".

És nem, nem azért írom, mert olyan könnyű szülésem volt, hogy legyintek a többiekére.

2017. júl. 29. 17:17
 20/34 anonim ***** válasza:
69%

Amikor az elsőt szültem, még az volt "divat", hogy a szülés csodálatos dolog, anyának lenni jó, és legyél büszke arra, hogy x gyereket fel tudsz nevelni.

Azóta eltelt, 15 év, és most az a "divat", hogy a szülés gusztustalan, a szoptatás undorító, ha kettőnél több gyereked van, akkor sorozatszülsz, pardon: potyogtatsz/ellesz. Anyának lenni pedig nyűg és gyötrelmes munka. Ennek megfelelően eszedbe ne jusson, hogy büszkeséget vagy elégedettséget érett csak azért, mert kipottyant az újabb alom.

Azóta 4 gyerekünk van, még mindig büszke vagyok arra, hogy természetes úton, fájdalomcsillapítás nélkül meg tudtam szülni őket. Életem legnagyobb teljesítménye. (22 fős saját cégem van.)

Az az undorító és gusztustalan, ahogy kisgyerekes anyák itt egymással beszélni tudnak! Nem a szülés!

Aki magára ismert, itt tud lepontozni! >>>

2017. júl. 29. 17:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!