Természetes szülés, vagy császármetszés?
Aki mindkettőt megtapasztalta, leírná, hogy melyiket viselte könnyebben?
ui: nem szeretnék vitát belőle, mielőtt még valaki félreértené.
Mindkettö elég egyforma volt, de lelkileg a császár viselt meg, mert az volt az elsö gyerek és megkaptam sok mindenkitöl, hogy "az nem szülés". Aztán a második meglett símán és ettöl kezdve nekem egyértelmü volt, hogy egyik sem jobb vagy rosszabb, és mindkét variáció ugyanolyan szülés.
Ha választanom kellene, akkor az orvosra bíznám, mert a baba egészsége a lényeg, és jó orvosnál egyik sem borzasztó dolog.
úgy kérdezd, hogy progis császár vagy hüvelyi. A sürgősségi császár az egy alapból problémás hüvelyi végkifejlete, szóval nem mindegy.
Nekem progis császárom volt, ahogy én átéltem testileg lelkileg annál biztos, hogy nem lehet 'jobb' egy hüvelyi. Nem fájt, semmi komplikáció nem volt, nekem pozitív élmény
Nekem 3 hüvelyi szülés után volt programozott császár.
Inkább 12 óra vajúdás, mint az!
Semmi szülésélményem nem volt, csak "kivették" belőlem a babát. Utána sokáig fájt a hegem.
A sima szülés után semmi bajom nem volt,igaz, gátvédelemmel szültem.
A császár csalódás volt számomra. A sima szülés egy csodálatos utazás, a végen igazi katarzissal.
És nem igaz, hogy a császár könnyebb vagy jobb,hogy az nem igazi szülés, sőt. Le a kalappal ázok előtt, akik kétszer-háromszor is végigcsinálják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!