Csaszarmetszes utani sebre tehetek hintöport? Ti mivel apoljatok?
Figyelt kérdés
A sebem ket oldalt kicsit kiegett es gennyes, az orvos meg az összevarrasnal mondta h a böröm allergiasva fertötlenitöre, gondolom ettöl...tehetek ra hintöport? Ti mivel apoljatok?van szilikongelem de az mar csak a begyogyult sebre alkalmazhato.2017. máj. 6. 15:57
1/7 anonim válasza:
Én hintőport nem tennék.Semmilyen fertőtlenítőt nem bírsz?Bepanthennek van a sebkezelős kenőcse,vagy bethadine.Én aloe first-tel fújtam a sebem.
2/7 anonim válasza:
Hintoport en sem tennek ra.nekem is az elejen a vagas kozepe gennyezett.nehezen forrt ossze.nekem koromvirag kremet ajanlott az orvosom.es sok levegoztetest.
3/7 anonim válasza:
Octenisept sprét kaptam a patikában az injekció mellé. Mikor kezdett begyulladni a seb körül, akkor kipróbáltam rajta, és nagyon bevált. Nem tudom, van-e olyan összetevője, amire allergiás lehetsz.
6/7 anonim válasza:
Hintőport semmiképp.Nekem a bal széle gennyezett egy pici helyen,bepanthennel kenegettem
7/7 anonim válasza:
én aloe verát javaslok, akár a növény letört levelével, ha nincs pl. spray formában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!