Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után megkönnyebbül a...

Szülés után megkönnyebbül a testem?

Figyelt kérdés

Fura kérdés, de nem ilyen valaszok erdekelnek h utana mas fog fajni meg ott a baba stb.

Rohattul faj mar mindenem. A bordam a vesem a csípőm a lábam a bőröm. Már szinte kijelenthetem h rühellem a terhesseget es soha tobbet!!! A kérdésem az hogy ezek amiket leírtam egyből megszünnek szülés után és megkönnyebbül a testem vagy valamivel legalább jobb lesz?

2017. júl. 12. 07:34
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Úristen...
2017. júl. 13. 09:29
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Szegényem, nem nagyon lettél megnyugtatva :D
2017. júl. 13. 10:43
 13/17 anonim ***** válasza:
Én imádtam végig a terhességet! Sokat híztam, így fájt a bokám a 30.hét körül, szerintem utána már megszokta. Utolsó héten már tényleg kényelmetlen volt kb minden póz, de mondjuk én 40+5-re szültem. Szülés után 2 hétig izomlázam volt, de eltüntek a visszereim, semmi bajom nem volt utána. Most vékonyabb vagyok, mint valaha. 3 héttel később már a hasam is ugyanolyan lapos volt, mint előtte, pedig 34.héten már 110cm volt körbe a hasam, utána már nem mértem! Nekem igaz nagyon hiányzik a terhesség és teljesen tünetmentes voltam végig lényegében és a szülésem is (persze az elkerülhetetlen fájdalomon kívül) egy csoda volt, gátsebem se lett. Kitartást, minden jó lesz utána!
2017. júl. 17. 00:05
 14/17 anonim ***** válasza:
rám nagyon frissítően hatott az a mínusz nem tudom mennyi vér (ahogy széttolták az ágyat ilyen mini vér-vízesés szerű képződmény volt ott a férjem szerint :D ) A végét már nagyon rosszul bírta a szívem, pedig feleslegem sem volt (előtte és közben sem). Hirtelen sokkal jobb lett a vérnyomásom, én nem szédültem mint sokan, hanem pont akkor lettem jól. Aztán persze jó volt végre lakó nélkül is sétálgatni 1-2 hét után, amikor már a gátsebem engedte.
2017. júl. 17. 13:24
 15/17 A kérdező kommentje:
Megszültem császármetszéssel 17.én. most 25.e van és minden panaszom megszünt. Furcsa is volt olvasni h miket írtam.:D semmi bordafajas, gyomorsav, hátfájás. A hasam szépen visszament. Ja és emlékeztetnem kell magam hogy menjek pisilni. Van hogy 6 óra múlva sem érzem h pisilnem kell. Fantasztikus érzés!!! Remélem ha olyan olvassa ezt akinek hasonló problémái vannak akkor üzenem h minden visszatér a régi kerékvágásba! ;) pussz
2017. júl. 25. 19:26
 16/17 anonim ***** válasza:
Szivből gratulálok,jo egészséget nektek!!!!
2017. júl. 25. 20:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Nagyon gratulálok!
2017. júl. 25. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!