Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után megkönnyebbül a...

Szülés után megkönnyebbül a testem?

Figyelt kérdés

Fura kérdés, de nem ilyen valaszok erdekelnek h utana mas fog fajni meg ott a baba stb.

Rohattul faj mar mindenem. A bordam a vesem a csípőm a lábam a bőröm. Már szinte kijelenthetem h rühellem a terhesseget es soha tobbet!!! A kérdésem az hogy ezek amiket leírtam egyből megszünnek szülés után és megkönnyebbül a testem vagy valamivel legalább jobb lesz?

2017. júl. 12. 07:34
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Persze. Nekem az jutott eszembe, hogy olyan érzés szülés után, mintha megfiatalodtam volna. :) Nyilván ne várj csodát a kórházi napok alatt, de hamar rendbe jössz!
2017. júl. 12. 07:42
 2/17 anonim ***** válasza:
78%

Nem, nem éreztem megkönnyebbülést, pont azért amit írsz, mert helyette jött ilyen meg olyan fájdalom. Hetek kellettek, mire úgy éreztem. De ehhez kellett egy horror szülés, brutális alfélroncsolással.

Gondolom, ha simán kipottyan, megkönnyebbülés lett volna.

2017. júl. 12. 07:50
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
A plusz súly okozta kellemetlenségek egy része megszunik a szulessel. Pl a bordadat nem fogja nyomni semmi, így esélyes, hogy nem fog fájni. A bőröd nem tudom mitől fáj, így simán lehet, hogy szülés után is így lesz. Illetve a hormonvaltozas miatt más problémák jöhetnek elő
2017. júl. 12. 07:54
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

-Az első pár napban még a hasam miatt nem aludtam úgy, ahogy kényelmes lett volna. Pár nappal szülés után már igen, bár a hason alvás a mellek miatt lehet továbbra se kényelmes.

-Én székrekedéssel küzdöttem terhesen, 4. napra szülés után megindult a dolog és óriási megkönnyebbülés.

-a szeméremcsont fájdalom azonnal megszűnt de a derekam továbbra is fáj, másfél hete szültem. A csípőmmel nekem nem volt bajom.

-az utófájások se kellemesek főleg szopi közben.

-a vizesedés nálam a szülés után lett rosszabb, még tart. Szóval ez okoz kis lábfájdalmat. Meg az általános gyengeség se kedvez túl jól a lábaknak.

-a bordafájdalom megszűnik kb azonnal

Hirtelen ennyi jutott az eszembe.

2017. júl. 12. 08:06
 5/17 anonim ***** válasza:
55%
Ilyen szempontból igen. De amire én nem voltam felkészülve az meg is történt, gátsebb varattom felszakadt több helyen, csigalassúsággal gyógyult. Aranyerem lett olyan szinten hogy szó szerint sírtam a WC-én. Kb. 2 hetig úgy éreztem be vagyok rúgva a vérveszteség miatt. Úgyhogy nekem utána 3 hétig még elég kínszenvedés volt, de fokozatosan jobb lett.
2017. júl. 12. 08:21
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Hiába voltam 10 kilóval több szülés után mint terhesség előtt, vékonynak éreztem magam az első hónapokban (aztán nem :D ).

Ha természetesen szülsz majd, akkor az első hasra fekvésed lesz a legboldogabb dolog a világon (baba után :).

Én rettenetesen horkoltam a torkomig felnyomott tüdőm miatt, az is elmúlt egyből.

Sok változás a helyére kerül pár hét alatt!

2017. júl. 12. 09:05
 7/17 anonim ***** válasza:
Én az elsővel durván vizesedtem és mindenhol viszkettem epepangás miatt, úgyhogy 3 hétig nem aludtam. Ez a szüléssel megszűnt, és akkor nagy megkönnyebbülés volt, de helyette kaptam egy császáros hasat és egy mélyvénás trombózist, később meg másfél évre való injekciókat, gumiharisnyát és ezek miatt egy nagy adag depressziót. A másiknál ezek nem, csak a gerincem ment tönkre és az sajnos rosszabb lett szülés után a gyereket emelgetve, pedig azt hittem, csak a terhesség nyomja, de kiderült, csontritkulás és kizáródott sérvek. Itt csak szülés után vizesedtem 2 hétig (jól be is voltam parázva, nem-e megint trombózis). Most 3 éves a gyerek, ma épp megint nagyon szarul vagyok, hogy újra beállt a hátam, pedig olyan becsülettel tornázom. Úgyhogy vagy igen, vagy nem, az biztos, hogy kevesebbet fogsz ráérni magaddal foglalkozni.
2017. júl. 12. 11:07
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem csak én nem szeretem a terhességet....az orrom 7honapja el van dugulva,nem csak kicsit hanem konkrétan nem tudok enni inni aludni mert megfulladok,nem alszok hetek óta mert állandóan a WC-re szaladgálok (óránként ) fáj a derekam,nehéz a hasam,gyűlölöm a zsírt a combomon a fenekemen,alig van étel ami jol esne,a savam miatt hányok,sírok,szenvedek,fáj a szemérem csontom.....átérzem kérdező!Én is bízom benne hogy ez mind mind eltűnik HAMAR szülés után :)
2017. júl. 12. 13:56
 9/17 anonim ***** válasza:
Én nagyon szarul éreztem magam pár napig a szülés után, bár császárral szültem. De nem maga a heg miatt, meg nem is igazán a fájdalom, csak olyan meggyötörtnek éreztem a testem. Amíg terhes voltam, folyamatos nőtt a teher meg a kellemetlenségek, annyira nem tűnt fel, de szülés után hirtelen úgy éreztem magam, mintha elütött volna egy busz. A hasam ugye érthető okokból nagy volt, de a korábbihoz képest már "üres", szinte éreztem, hogy minden szét van csúszva, lötyög, akkor ott volt a belőlem ömlő vér, a kínlódás a vécézéssel (4-5 hónapos volt a lányom, mire újra tudtam normálisan vécézni, olyan székrekedésem lett), a bedurrant, betonkemény, hónaljig becsomósodott, egyfolytában folyó mellek, hőhullámok, mindemellé július volt, 40 fok. Ja, és a szülés utáni napokban vizesebb volt a lábam és a kezeim, mint előtte bármikor, be se fértem a papucsomba. Az, hogy ott a műtéti heg, és fáj a hasam, kb. a legkisebb bajom volt. Nem vagyok az a rinyálós, hisztiző fajta, akkor se hisztiztem, meg nem panaszkodtam, de belül azt éreztem, hogy a testem totál rottyon van, minden porcikám fáj, és én már sosem leszek a régi. Aztán persze de, visszaállt minden :D De emlékszem, hogy eléggé megdöbbentett, hogy mennyire leamortizálja a testet ez a terhesség dolog, pláne mert én magát a terhességet előtte nem éreztem nehéznek.
2017. júl. 12. 15:43
 10/17 anonim ***** válasza:
Jaaa, igen, tényleg, valami ismeretlen eredetű kiütéseim is lettek a szülés után 1 héttel, amik viszkettek, mint a veszedelem. Csak hogy még jobban érezzem magam :D
2017. júl. 12. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!