Szülés után megkönnyebbül a testem?
Fura kérdés, de nem ilyen valaszok erdekelnek h utana mas fog fajni meg ott a baba stb.
Rohattul faj mar mindenem. A bordam a vesem a csípőm a lábam a bőröm. Már szinte kijelenthetem h rühellem a terhesseget es soha tobbet!!! A kérdésem az hogy ezek amiket leírtam egyből megszünnek szülés után és megkönnyebbül a testem vagy valamivel legalább jobb lesz?

Nem, nem éreztem megkönnyebbülést, pont azért amit írsz, mert helyette jött ilyen meg olyan fájdalom. Hetek kellettek, mire úgy éreztem. De ehhez kellett egy horror szülés, brutális alfélroncsolással.
Gondolom, ha simán kipottyan, megkönnyebbülés lett volna.

-Az első pár napban még a hasam miatt nem aludtam úgy, ahogy kényelmes lett volna. Pár nappal szülés után már igen, bár a hason alvás a mellek miatt lehet továbbra se kényelmes.
-Én székrekedéssel küzdöttem terhesen, 4. napra szülés után megindult a dolog és óriási megkönnyebbülés.
-a szeméremcsont fájdalom azonnal megszűnt de a derekam továbbra is fáj, másfél hete szültem. A csípőmmel nekem nem volt bajom.
-az utófájások se kellemesek főleg szopi közben.
-a vizesedés nálam a szülés után lett rosszabb, még tart. Szóval ez okoz kis lábfájdalmat. Meg az általános gyengeség se kedvez túl jól a lábaknak.
-a bordafájdalom megszűnik kb azonnal
Hirtelen ennyi jutott az eszembe.

Hiába voltam 10 kilóval több szülés után mint terhesség előtt, vékonynak éreztem magam az első hónapokban (aztán nem :D ).
Ha természetesen szülsz majd, akkor az első hasra fekvésed lesz a legboldogabb dolog a világon (baba után :).
Én rettenetesen horkoltam a torkomig felnyomott tüdőm miatt, az is elmúlt egyből.
Sok változás a helyére kerül pár hét alatt!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!