Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Lehet vhogy befolyásolni a...

Lehet vhogy befolyásolni a gyerek nemét?

Figyelt kérdés

agy ilyen még nincs ?

Én csak lányt szeretnék

2017. júl. 7. 16:56
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
nekem nem kell fiú...
2017. júl. 7. 20:08
 12/16 anonim ***** válasza:
87%
én is kislányt akartam mindenáron. aztán sikerült teherbeesnem 1 év után és méhenkivüli lett. talán az élet büntetett meg igy hogy fiúrol hallani sem akartam. mostmár bánom,és teljesen mindegy milyen nemű lesz csak lehessen még egy gyermekem
2017. júl. 7. 20:26
 13/16 anonim ***** válasza:
79%

Ha nem kell fiú ,akkor lány se kelljen...

😐

2017. júl. 9. 08:57
 14/16 anonim ***** válasza:
70%
Egyedül a férfiak tehetnek az ellen, hogy ne lány legyen a születednő gyermek!!! Olvass utánna és remélem, hogy a sors nem a gyerekedet bünteti vagy veszi el a te idióta felfogásod miatt! Mások ölni képesek lennének, hogy gyermekük FOGANJON!!! Te meg itt reklamálsz, 30éves létedre elég hülye vagy már bocsi
2017. júl. 12. 13:52
 15/16 anonim ***** válasza:
57%

Remélem épeszű nő nem szül neked.

Nem,nem lehet befolyásolni.

2017. júl. 12. 14:18
 16/16 anonim ***** válasza:
89%

Lehet befolyàsolni meg a meg nem fogant gyermek nemèt! Persze nem 100%os a dolog de jò esetben bejön.

Első amit Czeizel Endre szàjàbòl hangzott el:„A teendő a nőre hárul: ha kislányt szeretnének, akkor egy liter víz és egy evőkanál tíz százalékos konyhai ecet elegyével kell hüvelyöblítést végeznie. Ha kisfiút szeretnének, ez az elegy álljon egy liter vízből és egy evőkanál szódabikarbónából! Az öblítés után jön a férfi, akinek harminc percen belül „helyt kell állnia”

A màsik az időzitès. A nőnek egy adott napon van a peteerèse pl a menstruàcios ciklus 14. Napjàn na ha azon a napon vagytok együtt akkor valoszìnűbb hogy fiù lesz a gyermek. Ha előtte 1-2 nappal akkor nagyobb a valószìnűsège hogy a megdogant gyermek neme làny lesz. Mert a làny spermàk tovàbb èletkèpesek.

A harmadik meg az orgazmusok sorrendje.

Miutàn egy nő elèlvez azutàn megvàltozik a hüvely ph èrtèke ami a fiùknak kedvez.

Szòval ha kislànyt szeretnèl akkor a fèrfinak kell előbb vagy csak elèlveznie.

Persze ezeket nem szabad keszpènznek venni.

Csak akkor vàllalj gyereket ha kèsz vagy szeretni! Ha fiù, ha làny!!!!

2017. júl. 12. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!