Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom e befolyásolni, hogy...

Tudom e befolyásolni, hogy fiam vagy lányom szülessen?

Figyelt kérdés

2013. aug. 17. 11:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
75%
Igen, csak szét kell válogatni a spermákat kromoszóma szerint.
2013. aug. 17. 11:07
 2/19 anonim ***** válasza:
Elméletileg ha a peteérés előtti napon vagytok együtt, akkor a lány az esélyesebb, ha a peteérés napján, akkor a fiú. De ez azért nem szentírás, ismerek olyan 4 lányos házaspárt, akiknél 3-szor mondott csődöt ez a módszer.
2013. aug. 17. 11:23
 3/19 anonim ***** válasza:
24%

En mindig peteérés elõtt 2 nappal estem teherbe és fiaim születtek. Azt mondják, ha a peteérés után 2 nappal,akkor lány születik.

Gondolom ez csak a szóbeszéd!

2013. aug. 17. 11:24
 4/19 anonim ***** válasza:
Az 1. által említett módszert meg is csinálják neked egyes külföldi magánklinikákon.
2013. aug. 17. 11:26
 5/19 A kérdező kommentje:
Én mindenképpen fiút szeretnék!!!
2013. aug. 17. 11:27
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kívánságműsor - szerencsére,... és egyelőre! Hidd el, pont úgy lehet szeretni egy kislányt, mint egy kisfiút!
2013. aug. 17. 11:32
 7/19 A kérdező kommentje:
ugyan úgy szeretném ha lány ha fiú csak valahogy nem tudom elképzelni magam lányos anyának !
2013. aug. 17. 11:47
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem bántásból írom kedves kérdező, de a mai világban ennyi nyavalya mellett én már annak is örülnék, ha összejönne, és nem válogatnék, hogy most fiú vagy lány legyen a baba neme!!Sosem fogom megérteni, mért kell ennyire válogatósnak lenni még ebben is!!Az áldás az áldás és mindegy csak egészséges legyen!!!Kívánok mihamarabbi babásódást.
2013. aug. 17. 14:17
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Én úgy tudom, hogy még nem is a rajtunk, nőkön múlik ez a dolog, ugyanis a baba nemét a hímivarsejt határozza meg. Itt olvashatsz róla:

[link]

2013. aug. 17. 15:29
 10/19 Lamakid333 ***** válasza:
100%

Szia!

Abban egyetértek az előttem szólókkal hogy a baba áldás, szóval örülj neki mindenképp, a fő hogy egészséges legyen. Sokak évekig próbálkoznak eredménytelenül.

Azért íme néhány dolog ami befolyásolja:

Az X kromoszómás spermák lassabbak, de hosszabb élettartalmúak. Az Y kromoszómák sokkal gyorsabbak, de sokkal hamarabb el is pusztulhatnak.

A második nagyon fontos dolog, az a hüvelyflóra. Savasabb hüvelyben például a lassú X kromoszómásoknak esélyük sincs, hiszen mire eljutnának a méhen belülre, addigra teljesen tönkreteszi, értsd roncsolja a szerkezetét hogy alkalmatlan lesz a továbbhaladásra. Emiatt csak a gyors Y kromoszómásoknak van esélye.

Összegezve: Ha savas kémhatású a hüvelyed akkor alapból sokkal nagyobb esélyed van fiúra, de ha ezt egyesíted azzal hogy pont a peteérés napjára időzítetek, akkor sokkal jobbak az esélyeitek.

Ha lúgosabb a hüvely, akkor a helyes időzítéssel is maximum 60% körüli esélyetek van fiúra. Hiszen nem szabad elfelejteni hogy a pete is válogatós, és csak a neki tetsző spermával fog egyesülni. És azt hogy a pete mi alapján válogat, még nem jöttek rá az orvostudományban.

Kellemes babásodást :)

29hkm férje.

2013. aug. 17. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!