En mindig peteérés elõtt 2 nappal estem teherbe és fiaim születtek. Azt mondják, ha a peteérés után 2 nappal,akkor lány születik.
Gondolom ez csak a szóbeszéd!
Nem. Én úgy tudom, hogy még nem is a rajtunk, nőkön múlik ez a dolog, ugyanis a baba nemét a hímivarsejt határozza meg. Itt olvashatsz róla:
Szia!
Abban egyetértek az előttem szólókkal hogy a baba áldás, szóval örülj neki mindenképp, a fő hogy egészséges legyen. Sokak évekig próbálkoznak eredménytelenül.
Azért íme néhány dolog ami befolyásolja:
Az X kromoszómás spermák lassabbak, de hosszabb élettartalmúak. Az Y kromoszómák sokkal gyorsabbak, de sokkal hamarabb el is pusztulhatnak.
A második nagyon fontos dolog, az a hüvelyflóra. Savasabb hüvelyben például a lassú X kromoszómásoknak esélyük sincs, hiszen mire eljutnának a méhen belülre, addigra teljesen tönkreteszi, értsd roncsolja a szerkezetét hogy alkalmatlan lesz a továbbhaladásra. Emiatt csak a gyors Y kromoszómásoknak van esélye.
Összegezve: Ha savas kémhatású a hüvelyed akkor alapból sokkal nagyobb esélyed van fiúra, de ha ezt egyesíted azzal hogy pont a peteérés napjára időzítetek, akkor sokkal jobbak az esélyeitek.
Ha lúgosabb a hüvely, akkor a helyes időzítéssel is maximum 60% körüli esélyetek van fiúra. Hiszen nem szabad elfelejteni hogy a pete is válogatós, és csak a neki tetsző spermával fog egyesülni. És azt hogy a pete mi alapján válogat, még nem jöttek rá az orvostudományban.
Kellemes babásodást :)
29hkm férje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!