11/19 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. mindenképp örülök majd h terhes leszek amivel még várok pár évet, és ugyan úgy fogok örülni akármi is lesz szimplán kíváncsi voltam és ha eljön az ideje kipróbálom :)
2013. aug. 18. 01:23
12/19 anonim válasza:
ha apa van felül, akkor lány lesz. ha anya, akkor fiú.
ha kutyapózban próbálkoznak, akkor meg kiskutya.
13/19 anonim válasza:
Utánaolvastam és műsorban is volt arról szó,egy szülész nőgyógyász beszélt arról hogy a hüvely ph értéke befolyásoló.Savasabb közegben inkább lesznek lányok mivel azok bár lassabbak,szívósabbak és tovább élnek.A fiúk inkább lúgosabb közegben esélyesebbek,ők bár fürgék de hamarabb pusztulnak el.Lánynál azt mondják célszerű ecetes vízzel (na persze hígítva megfelelő arányban) hüvelyöblítést végezni hogy savasabb legyen a hüvely közege.Ezt így hallottam....
14/19 anonim válasza:
Csak azt, hogy sötét vagy világos bőrű legyen. Sőt, akár ferde szeműt is lehet.
15/19 anonim válasza:
Szerintem csak egészséges legyen! Aztán majd ő eldönti ha betölti a 18. évét hogy mi akar lenni! :-)
16/19 kicsidino válasza:
Szia!Kínai fogamzásnaptár...Nekünk bejött,két fiú után kislány!...és ismerek pár embert,akinek szintén igaz lett!
17/19 anonim válasza:
Nem óvodát szeretne, csak 1-et szerintem.
18/19 A kérdező kommentje:
igazából 2 kisfiúra vágyom mert valahogy abszolút nem tudom elképzelni sem magamat sem pedig a páromat egy kislány szülei ként :)érdekes mert úgy vagyok vele, hogy mindegy csak egészséges legyen de el sem tudom képzelni magam, hogy hajat fésülgessek stb pedig tánctanárnak készülök sokan azt gondolnák, hogy minden álmom egy kislány aki majd tovább viszi a vonalat :)
2013. aug. 24. 15:16
19/19 anonim válasza:
Az közel sem biztos, hogy őt is érdekelni fogja a te hobbid, hiába lesz táncos közegben. Nem lehet tudni, hogy 10-15 év múlva mi lesz a menő sport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!