Te engedned a szulesinditast ebben az esetben?
Csutortokon toltottuk a 40. Hetet. A foorvos ilyenkor megszokta inditani a szulest mar oxival vagy zselevel. Viszont ebben a korhazban szeretnek csaszarozni rivid vajudasi ido utan. Elso termeszetes szulesem 12 ora volt masik korhazban. Attol tartok hogy ha beindit nem fogok tudni az orvosi elvarasoknak megfelelo gyorsasagban tagulni. Ebben a korhazbam nem szokas megvarni a 10-12 orat. Ezert en eredetileg normal beindulasnal a megyei korhazba mennek szulni tervem szerint. A baba jol van, minden ertek tokeletes, kozerzetem is jo.
Mit tennel?
Koszonom :)
Nagyon jo elmeny volt a szules :)
Szamomra logikusan gobdolkodva nekem az inditas egy kulso mesterseges beavatkozas. A termeszeti mechanizmusokban hiszek. Szuleskor azt mondta a doki h minden 2. Gyereken rajt a koldokzsinor.
Ok nelkul nem szoktak inditani
Te vagy az evszazad mokamestere.
Kerlek nezz utana mi is az a rozsak forradalma az obsterische abuse ellen.
Nekem a terminus tullepesen tul nem volt mas indukaciom. Magatol indult be vegul es konnyu gyors problemamentes szules volt. :)
Szoval jol dontottem h nem engedtem meginditatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!