Te engedned a szulesinditast ebben az esetben?
Csutortokon toltottuk a 40. Hetet. A foorvos ilyenkor megszokta inditani a szulest mar oxival vagy zselevel. Viszont ebben a korhazban szeretnek csaszarozni rivid vajudasi ido utan. Elso termeszetes szulesem 12 ora volt masik korhazban. Attol tartok hogy ha beindit nem fogok tudni az orvosi elvarasoknak megfelelo gyorsasagban tagulni. Ebben a korhazbam nem szokas megvarni a 10-12 orat. Ezert en eredetileg normal beindulasnal a megyei korhazba mennek szulni tervem szerint. A baba jol van, minden ertek tokeletes, kozerzetem is jo.
Mit tennel?
Ha beinditja és tuti nem várnak elég időt akkor nem engedném h hozzám nyúljanak.
40 hét még nem túlhordás csak terminus túllépés.Túlhordásról 42 hét után beszélhetünk.
Inditas tobb riziko hoz magaval mint a terminus tullepes.
Foorvos mit szeret o dolga mit mond a who protokol ?
42 het a serotieniteit vagyis tulhordas
Engen nagyon is erdekel melyik lyukon jon ki. Az elsot is meg tudtam szulni ha nincs valodi indokolt komplikacio ot is meg szeretnem. Tudom hogy menni fog csak lehet hogy tobb ido mint amit az orvos elkepzel mert nem vagyok az a konnyen szulis tipus az elso szulesem alapjan.
Itthon hatalmas haztartas, gyerek var. Termeszetes szules utan mar olyan voltam mint elotte. Ez lenne szamunkra most is a legidealisabb.
Utolso szuper :)
Igen nem sok a 10-12 ora de sajnos ismerem ezt korhazat es nagyon nem termeszetes szules partiak :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!