Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Te engedned a szulesinditast...

Te engedned a szulesinditast ebben az esetben?

Figyelt kérdés

Csutortokon toltottuk a 40. Hetet. A foorvos ilyenkor megszokta inditani a szulest mar oxival vagy zselevel. Viszont ebben a korhazban szeretnek csaszarozni rivid vajudasi ido utan. Elso termeszetes szulesem 12 ora volt masik korhazban. Attol tartok hogy ha beindit nem fogok tudni az orvosi elvarasoknak megfelelo gyorsasagban tagulni. Ebben a korhazbam nem szokas megvarni a 10-12 orat. Ezert en eredetileg normal beindulasnal a megyei korhazba mennek szulni tervem szerint. A baba jol van, minden ertek tokeletes, kozerzetem is jo.

Mit tennel?

2017. júl. 2. 20:25
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
52%
Mennyit várnak? Esélyes, hogy gyorsabb lesz, mint az első, és az indított is általában gyorsabb.
2017. júl. 2. 20:47
 2/25 anonim ***** válasza:
53%
Én túlhordásnál már úgy lennék vele, hogy legyen kint minél előbb. Lehet egy ostoba laikus vagyok, de érett a külvilágra jó ideje én úgy lennék vele, hogy a bent eltöltött több idő már nem előny, hanem csak kockázat.
2017. júl. 2. 20:49
 3/25 anonim ***** válasza:
72%

Ha beinditja és tuti nem várnak elég időt akkor nem engedném h hozzám nyúljanak.

40 hét még nem túlhordás csak terminus túllépés.Túlhordásról 42 hét után beszélhetünk.

2017. júl. 2. 21:19
 4/25 anonim ***** válasza:
27%

Inditas tobb riziko hoz magaval mint a terminus tullepes.

Foorvos mit szeret o dolga mit mond a who protokol ?

42 het a serotieniteit vagyis tulhordas

2017. júl. 2. 21:27
 5/25 anonim ***** válasza:
54%
Oszinten? Tokre nem erdekelne mikor es melyik lyukon jon ki. Egyetlen egy emberen sem lehet megmondani hogy csaszarral vagy termeszetesen szuletett.
2017. júl. 2. 21:43
 6/25 A kérdező kommentje:

Engen nagyon is erdekel melyik lyukon jon ki. Az elsot is meg tudtam szulni ha nincs valodi indokolt komplikacio ot is meg szeretnem. Tudom hogy menni fog csak lehet hogy tobb ido mint amit az orvos elkepzel mert nem vagyok az a konnyen szulis tipus az elso szulesem alapjan.

Itthon hatalmas haztartas, gyerek var. Termeszetes szules utan mar olyan voltam mint elotte. Ez lenne szamunkra most is a legidealisabb.

2017. júl. 2. 22:00
 7/25 anonim ***** válasza:
85%
En akkor engednem ha a baba vagy az en egészségem miatt lenne ra szükség. Nagyon nem tartom jónak azt, hogy "nem szokas megvarni a 10-12 orat" mintha az olyan durva lenne.. Mégse 30ora.. 10.. Azért bízzál benne, hogy nem lesz ennyi a masodikkal. Példa. Nálunk elso baba 18 óra, második 2. Nem császárosak.
2017. júl. 2. 22:19
 8/25 anonim ***** válasza:
70%
Az lemaradt az első baba 38h2n (2400gr) napra a második 40+2re (4700 gr) jott es nem vomt kérdés hogy nem hagyom sem az inditast amig nem szükséges sem a császárt amig bírjuk.
2017. júl. 2. 22:21
 9/25 A kérdező kommentje:

Utolso szuper :)

Igen nem sok a 10-12 ora de sajnos ismerem ezt korhazat es nagyon nem termeszetes szules partiak :(

2017. júl. 2. 22:28
 10/25 anonim ***** válasza:
70%
Én biztosan nem szülnék ilyen kórházban. És nem engedném, hogy indítsanak, pláne azt tudva, hogy szeretnek császározni! Jó ég!
2017. júl. 2. 22:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!