Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mennyire engednéd meg a már...

Mennyire engednéd meg a már iskoláskorú fiadnak, hogy mellékhelységre veled menjen el pisilni a nőibe? Sokaknál ez természetes.

Figyelt kérdés
2016. máj. 25. 18:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
7 évesen már otthon sem kell kísérgetni, szerintem menjen csak a férfi wc-be
2016. máj. 25. 19:07
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Attól függ, hogy hol van - ahol feltehetöen normális kinézetü a férfi WC is, ott használja azt, ha gyanus, hogy nagyon gusztustalan, akkor a nöi WC-be mehet, de természetesen egyedül megy be a fülkébe.
2016. máj. 25. 19:13
 3/13 anonim ***** válasza:
64%
6-7 evesen mar egyedul ment, mindig talalkoztunk a wc ajtok elott miutan vegeztunk :) versenyeztunk, hogy ki vegez elobb:D
2016. máj. 25. 19:27
 4/13 anonim ***** válasza:
79%

Zsúfolt, forgalmas helyen nem engedem be egyedül a férfi wc-be.

Bejön velem a nőibe, de külön fülkébe és megvár a mosdónál.

Lesz.rom, hogy ki-mit gondol erről, én tudom, hogy nem szeretnék benne lenni a hírekben, mert vmi történik a gyerekkel...

2016. máj. 25. 20:00
 5/13 A kérdező kommentje:
Szerintem se kéne magával vinnie. Elég nagy hozzá, hogy a fiúkhoz menjen. De sok sorstársam beviszi magával a nőibe. Így egyszerűbb?
2016. máj. 25. 20:07
 6/13 anonim ***** válasza:
11%
Első vagyok, zsúfolt helyen is max a mozgássérült mosdóba, oda tudunk menni együtt is
2016. máj. 25. 20:39
 7/13 anonim ***** válasza:
85%

Tulajdonképpen azt nem értem, MIÉRT gond, ha egy fiú (vagy akár egy felnött férfi) bemegy a nöi WC-be?

Ott ugyanis MINDENKI a fülkében végzi a dolgát (ellentétben a férfi WC-kel), és az elötérben - ahol valakit is láthat, kezet mosnak, vagy legfeljebb hajat fésülnek, vagy a sminken igazítanak.

EBBEN mi az, amiért egy fiúgyerek vagy egy férfi zavaró lehet?

Ezt úgy írom, hogy magam is nö vagyok, de még sosem jutott eszembe, hogy probléma lenne egy fiú vagy férfi jelenléte.

2016. máj. 25. 21:08
 8/13 anonim ***** válasza:
77%

Igen, a női WC-ben tényleg mindegy, akár egy férfi is besétálhat, engem sem zavar.

De mondjuk az uszoda női öltözője már érdekesebb kérdés. Volt is itt erről már vita.

Mert ott ugye sokakat zavar egy már iskolás korú fiú (jogosan), de sokan nem tartják biztonságosnak számukra a férfi öltözőt.

Bár igazából idióták mindenhol vannak, nem csak az uszoda öltözőben vagy nyilvános wc-ben, sajnos. Úgyhogy az, hogy a gyerek kezét fogjuk éjjel nappal, az nem mindig megoldás.

Szerintem a gyereket megfelelően fel kell világosítani, hogy mik azok a veszélyek, amik rá leselkedhetnek, mik a jelek, jellemző szituációk, és hogy erre hogyan reagáljon. Pl. felnőtt férfi közeledésére határozottan kiáltson NEM-et és azonnal szaladjon, keressen felnőttet stb. Ez azért egy viszonylag zsúfolt mosdóban vagy öltözőben elég kell legyen.

Így szerintem ha ez az alap megvan, iskolás korú gyereket a saját nemének megfelelő mellékhelyiségbe és öltözőbe küldenék.

2016. máj. 25. 21:53
 9/13 anonim ***** válasza:
89%
Első vagyok, nekem sem gond, tőlem bejöhet bárki. Az én fiam szerint ő már "nagyfiú",el tudja intézni a dolgait,nem akar a lányokkal pisilni.
2016. máj. 25. 21:54
 10/13 anonim ***** válasza:
94%

5évesen edzés után a sportcsarnokban már egyedül ment vécére. Én az ajtóban vártam.

Azt gondolom, olyan helyen, ahol nincs nagy forgalom, és a slozi is rendben van, engedném már most is. tehát pl étteremben, cukrászdában, stb. de pl a tecsóban inkább a nőibe vinném magammal. Még. aztán lehet, 7évesen már nem. de még csak 5,5, középsős töki :)

2016. máj. 26. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!