Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tudnátok jó történetet,...

Tudnátok jó történetet, mesét, filmet, . Vmit ajánlani, amivel be tudom vezetni, hogy apjuknak és nekem is természetes ha van/lesz új párunk?

Figyelt kérdés

Próbáltam egy adódó pillanatot kihasználva beszélgetéssel ráterelni a témát, de nem voltak vevők rá, erőltetni meg nem akartam.

7 és 9 éves kislányok és egyik szülő részéről már aktuális kezd lenni, de nem akarom hogy csak úgy váratlanul nyakukba szakadjon esetleg a téma. Nem tudod hogy fogadnák.

Köszi előre is bárki bármilyen tapasztalatot megosztaná velem akár itt, akár privátban!

2015. szept. 27. 12:42
 1/4 A kérdező kommentje:
(Bocsánat, itt-ott néha zavaros lett, de azért gondolom érthető így is. :) )
2015. szept. 27. 12:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Filmben, mesében nem tudok segíteni de szerintem próbálkozz még a beszélgetéssel többször. Este fürdés, vacsi után az ágyban mikor már nem pörögnek kanyarodj oda a témához. De amit mindenképp tanácsolok hogy ne mutassatok be mindenkit a gyereknek, csak azt aki már komoly kapcsolat. Az én exem rögtön bemutatta az új barátnőjét de persze 3 hónap után szétmentek. Aztán megint jött egy lány és megint ment. Hatalmas vitám volt vele emiatt. Nem szabad egy gyereknek azt a példát látnia hogy a szülei/szülője életében olyan a forgalom mint egy nyilvános WC-ben.
2015. szept. 27. 13:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Mary-Kate és Ashley Olsen ikerlányoknak van egy filmjük ami erről szól, de nem jut eszembe a címe, hátha valaki tudja
2015. szept. 27. 21:24
 4/4 A kérdező kommentje:

Erre gondoltál esetleg?

[link]

2015. szept. 28. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!