Csajsziik! Tudtok szülés indító praktikákat? Ami be vált nektek esetleg? 😊
Figyelt kérdés
2017. jún. 28. 13:13
11/17 anonim válasza:
Nem tudom, ettől-e, de beindult másnap reggel: tzatziki. A másodiknál pedig nagytakarítás, hajolással, sikálással, stb. Még aznap éjjel beindult. De nyilván nem tudhatom, hogy ezek nélkül mi lett volna, lehet, hogy akkor is pont így történik. Hány hetes vagy?
12/17 anonim válasza:
Ja, és mind a kettő hidegfrontra indult júliusban és szeptemberben.
13/17 A kérdező kommentje:
#11 😊 holnap toltom a 40.hetet 😊😊
2017. jún. 28. 21:48
14/17 anonim válasza:
De izgii! Menzesz szerint szamoljak, vagy uh-n mert ertekek alapjan?
15/17 anonim válasza:
Ne aggódj, akár ma éjjel is beindulhat minden előjel nélkül.
16/17 A kérdező kommentje:
mind a kettot fogyelembe vettek ugy tudom 😊 de semmi jele annak ,hogy a kisasszonyka ki szeretne mar bujni 😀
2017. jún. 29. 11:47
17/17 anonim válasza:
En kiprobaltam mindent amit csak talaltam..a vegen a 6-os asvanyvizeket is cipelgettem..semmi.jon ha jonni akar.felesleges ilyen praktikakat kiprobalni most már tudom.amugy vegul be se indult 42! heten..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!