Hol voltál, mikor megindult a szülésed?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok,milyen gyakori az otthon éjjeli,vagy a napközbeni bárholi kezdet. A rémképem,hogy megyek az utcán és elfolyik a vizem 😁 Az elsővel fájásokkal indult hajnalban,de most úgy érzem, másképp lesz.2017. jún. 12. 17:59
21/31 anonim válasza:
Délután 4 -kor kezdődött, othon pihentem. Éjjel 1 kor már babáztam. Első gyerek
22/31 anonim válasza:
Na akkor én leszek az első aki beteljesíti a rémálmodat... :) Nekem a postán folyt el a magzatvíz. Ülve várakoztam, amikor megjelent a sorszámom fel akartam kelni, hogy odamenjek az ablakhoz, akkor hallottam a pukkanást, mivel első baba volt nem tudtam, hogy mi ez, csak annyit éreztem, hogy valami nagy dolog történt odabent :D... tettem pár lépést, akkor zúdult ki a magzatvíz, hirtelen szinte magamnál sem voltam, utólag nagyon viccesen reagáltam, minden áron fel akartam mosni, kértem, hogy hozzanak felmosót, meg vödröt, és vagy százszor elnézést kértem... Mondták, hogy rendes tőlem, de ne ezzel foglalkozzak, mert szülni fogok... :)... Nem engedtem, hogy mentőt hívjanak, leültettek, a férjem kb. 10 percen belül ott volt, a közelben dolgozik, mentünk be a kórházba, úgy voltunk vele, hogy majd valaki utánam hozza a cuccokat, elég nagy kitérő lett volna ha még hazamegyünk. Annyira nem kellett volna sietnünk, rá 13 órára lett meg a fiunk. Szerintem mindenki fél ettől, hogy nyilvános helyen történik meg vele, de szerintem kevesen vagyunk akikkel tényleg így van... Egyébként nem volt "égés" nagyon segítőkészek voltak az emberek, kb. a fél posta odajött és engem nyugtatgatott..
23/31 A kérdező kommentje:
😁 Rémsztori,de örülök,hogy jófejek voltak veled a postán!
Nekem általában rossz tapasztalataim vannak az emberek segítőkészségével, és elképzelem hogy próbálok hazajutni az utcán átázott gatyával,mint aki bepisilt..
Egyébként aki kórházban van épp,az túlhordja,vagy miért van bent?
2017. jún. 13. 15:12
24/31 anonim válasza:
13. vagyok. 40+5-nél indították. De csak akkor mentem be a kórházba, előtte nem fektettek be. A kics 40+3-nál indult spontán.
25/31 anonim válasza:
Én elsőnél azért toxémia gyanú miatt voltam bent, hüvelyi szülésnek indult de császár lett a vége. Másodiknál (császáros előzmény miatt) 39ik héten befektettek,vártunk hátha beindul a szülés de nem indult így ismét császározni kellett.
26/31 anonim válasza:
Első, magas burokrepedéssel bent voltam 3 napja a kh-ban, 2 ujjnyi méhszájjal. Hajnalban már nem tudtam visszaaludni a fájások miatt. Szülésznő, vizsgáló, 3 ujjnyi. Második, reggel mentem uh-ra, ahol közölték, hogy hát annyira lent van a feje, hogy már nem tudja normálisan megmérni, jó, hazamentem, de kicsit fájdogált a hasam, menni akartunk bevásárolni. Mondtam, hogy kicsit várjunk, míg elmúlik. Hát nem múlt. De mikor már derékszögben hajolgattam a fotel karfájára, elindultunk. Szülészet, vizsgáló, 4 (!!!) ujjnyi méhszáj! Harmadik. 2 nappal kiírt dátum előtt kh-ban ügyel a dokim, ott nst-z, lát egy fájást, amit nem éreztem, megvizsgál. 2 ujjnyi, kiveszi a kezét, vízcsobogás, maga bent marad! Negyedik, bábakoktél hatása 4 nap túlhordással, rendszertelen fájások beindulnak otthon. Ötödik... remélem, lesz ötödik! :)
27/31 anonim válasza:
20as vagyok
2.-al és 3.-al azért voltam kórházban mert az első császár lett és itt az a protokoll h császáros előzménnyel be kell feküdni 38-39héten.Nem csinálnak semmit csak napi 1-2 nst meg 3 naponta uh.
28/31 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Lehet,hogy megváltoztatom a véleményem és inkább az utcán magától,minthogy a kórházban kelljen dekkolnom..Nem tudom. Mindenesetre most már kíváncsi vagyok,hogy lesz. ☺
2017. jún. 15. 11:12
29/31 anonim válasza:
Egy biztos, nem úgy, mint ahogy elképzeled.
30/31 A kérdező kommentje:
Lehet 😊 Bár az elsővel úgy indult,ahogy elképzeltem..
2017. jún. 16. 15:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!