Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hol voltál, mikor megindult a...

Hol voltál, mikor megindult a szülésed?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok,milyen gyakori az otthon éjjeli,vagy a napközbeni bárholi kezdet. A rémképem,hogy megyek az utcán és elfolyik a vizem 😁 Az elsővel fájásokkal indult hajnalban,de most úgy érzem, másképp lesz.
2017. jún. 12. 17:59
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Este 9 körül éreztem valamit.

De már voltunk bent egy hete "téves riaszrással" a kórházban, így gondoltam megint csak jósló. Na 11kor már azért gondoltam csak elmegyek már fürödni( hátha elmúlik) felkeltem az ágyból, egy kis pukkanás és elfolyt a víz :)

Hajnal 2re kint volt a lányunk. 39+4re született

2017. jún. 12. 19:21
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Elsővel a kórházban már több, mint 2 hete. Hajnali fél hatkor volt az első fájás az ágyban.

Másodikkal otthon éjjel háromkor elkezdtem vérezni.

2017. jún. 12. 19:39
 13/31 anonim ***** válasza:
Az elsővel a kórházban, indították. A kicsivel itthon, éjjel, délutánra született meg. Egyiknél sem ment el a magzatvíz, csak amikor burkot repesztettek.
2017. jún. 12. 20:12
 14/31 anonim ***** válasza:
Itthon pihentem, délután elment a nyákdugó, onnantól kezdődtek a ritka fájások, majd este elfolyt a magzatvíz és akkor indultunk a kórházba.
2017. jún. 12. 20:45
 15/31 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Ahogy nézem,ha nem kórházban,akkor többnyire reggel vagy este otthon kezdődött a többségnél,ami némileg megnyugtató 😊 Azért a bevásárlóközpontos már közelít a rémálmomhoz 😁
2017. jún. 12. 21:50
 16/31 A kérdező kommentje:
Mondjuk az meglepett,hogy ilyen sokan vannak kórházi kezdéssel.
2017. jún. 12. 21:54
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Az elsőnél otthon voltam, éppen tv-t néztünk, fél 12 volt (éjjel). Nem mentünk azonnal, gondoltam, hogy még úgyis eltart egy darabig. Anyukámnak viszont szóltunk nem sokkal később, átjött (majdnem a szomszédban lakik), és mondta, hogy teljesen el van torzulva az arcom, menjünk azonnal.

A másodiknál az utcán történt, hogy elfolyt a magzatvizem, éppen hogy beértünk, utcai ruhában szültem.

A harmadikkal egy komolyzenei koncerten történt, ahol a 80 fős sor közepén ültem. Nem mondom, hogy örültek, amikor fel kell állniuk, hogy kiférjek, én meg végig arra gondoltam, hogy tuti nem érünk be (kiindulva az első 2-ből). Ültem volna a szélére, de foglalós volt, nem lehetett máshova ülni sajnos, meg hát úgy voltam vele, hogy "úgysem akkor", és tessék :D

Velem az alapvető baj az volt, hogy rettegtem attól a gondolattól, hogy majd a kórházban órákat vajúdok, ezért próbáltam elnyújtani a kórházba menetelt.

2017. jún. 12. 21:56
 18/31 anonim ***** válasza:
Az lemaradt, hogy nagynénémnek a két lánya egyszerre volt terhes, nem volt a babák között 1 hónap. A fiatalabb lányával volt a kórházban míg szült, meglett a baba és az idősebb lánya bement hozzájuk pár óra múlva. Amikor kísérte ki az anyja a még terhes lányát, akkor szólt, hogy úgy érzi nála is kezdődik. A nagynéném meg azt hitte hülyéskedik a lánya, mondta is neki, hogy "azért csak nem kezdődik, amíg még haza se mentem átöltözni". Erre mondta neki a lánya, hogy menjen haza nyugodtan, de ő visszafordul. Senki sem hitte el a családban, hogy ez lehet. Az unokatesóm szerint az idegeskedés miatt volt. Egy biztos, nagynéném elég fáradt volt mire a második is meglett aznap :D
2017. jún. 12. 22:03
 19/31 anonim ***** válasza:

Az ágyamban feküdtem éjfélkor mikor elkezdett szivárogni a m.víz

A másodiknál a szülőszobában korán reggel - indított volt

2017. jún. 12. 22:25
 20/31 anonim ***** válasza:

Elsővel otthon esti zuhany közben elfolyt a magzatvíz.Hajnalban ébredtem fájásokra.

Másodikkal kórházban voltam késő délután indult,másnap délután született meg.

Harmadikkal szintén kórházban voltam,megvizsgált az orvosom (én kértem) és már nyitva voltam 5cmre 😂 fájás meg sehol.Leválasztotta a buroksapkát,ettől lettek fájások is,kb 5 óra múlba meg is szültem.

2017. jún. 13. 11:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!