Hol voltál, mikor megindult a szülésed?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok,milyen gyakori az otthon éjjeli,vagy a napközbeni bárholi kezdet. A rémképem,hogy megyek az utcán és elfolyik a vizem 😁 Az elsővel fájásokkal indult hajnalban,de most úgy érzem, másképp lesz.2017. jún. 12. 17:59
1/31 A kérdező kommentje:
Ui: 37 hkm
2017. jún. 12. 18:00
2/31 anonim válasza:
Kórházban voltam,mert pár nappal hamarabb befektettek,és ott indult be a szülés.
3/31 anonim válasza:
Mindkét szülésemnél kórházban voltam. Pár nappal szülés előtt fektettek be. Az egyik szülés este, a másik hajnalban indult.
4/31 anonim válasza:
Szintén kórház. De este 9 körül kezdődtek az enyhe fájások, visszaküldtek még aludni, aztán hajnali 5 körül folyt el a magzatvíz, 11-re lett meg a fiam.
5/31 anonim válasza:
Kórhában túlhordás miatt. 41+3ra szültem.
6/31 anonim válasza:
Kórházban.
36 hetesen kerültem be vérzéssel és görcsökkel. Szülés nem lett belőle, viszont haza már nem mehettem. A 38. héten szültem.
7/31 anonim válasza:
Otthon voltam a szüleimnél, mert még ott laktunk. Még volt pár nap a kiírt dátumig, így mondtam a férjemnek, hogy nyugodtan elmehet éjszakai műszakba, másik városba, maximum telefonálok ha van valami. Pont aznap éjjel indult meg. :) Még a szüleim vittek be a kórházba, a férjem meg utánunk jött.
8/31 anonim válasza:
Az elsőnél este 7kor kezdődtek a fájások (délután kettőre lett meg)
A másodiknál hajnal 4 után keltem az első fájásra.
A harmadiknál fél7kor épp vacsora közbe folyt el a magzatvizem,
9/31 anonim válasza:
Az elsővel otthon voltam amikor elfolyt a magzatvíz. A második fájásokkal indult, az oviban voltam a fiamért amikor először éreztem, de még nem esett le mi az. Utána elmentünk a Sparba, és gyakorlatilag ott indult be, kb. olyan 8 perces fájásaim voltak, és már olyan erősek, hogy ott görnyedtem a tejespultnál :D. A parkolóból hívtam a dokit, a férjemet, és anyumat, hogy jöjjön gyorsan a gyerekért. Gyorsan ment, a kórházba érve máq 2 percesek voltak a fájások, 1 óra múlva pedig már megvolt a babám.
10/31 anonim válasza:
Én otthon voltam az elsővel és nappal indult. A másodikkal szintén 37 hetes vagyok és kíváncsi leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!