Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A korhazba ki milyen pelenkat...

A korhazba ki milyen pelenkat vitt be a babanak es mi alapjan vettek a pelenkat?

Figyelt kérdés
En pamperst vettem egyeset meg ketteset ugy hogy a baba elvileg 2940 g. Melyiket vigyem be inkabb.? Az egyesre az van irva hogy 2 kg tol 5 kg ig a kettesre 3 kg tol 6 kg ig.
2017. jún. 12. 11:11
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
82%
1-es méretet vidd szerintem.
2017. jún. 12. 11:13
 2/13 anonim ***** válasza:
Pampers Premiumot vettem (bőven jó a sima is...) 1-es meg 2-es méretet. Eleinte csak az 1-es kellett.
2017. jún. 12. 11:15
 3/13 anonim ***** válasza:
68%
Én is 1-est készítettem be. Ha esetleg mégsem jó, apuka vagy egy családt tag biztosan ki tud segíteni. Amúgy szerintem ritka, hogy újszülött egyből kettest viseljen, de persze előfordul ahogy itt olvastam. De az átlag az 1-es.
2017. jún. 12. 11:27
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Kisfiam két hete született 3900 g 58 cm még most is az 2-es Pamperst használjuk.
2017. jún. 12. 11:35
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
Előző vagyok természetesen 1-est akartam írni
2017. jún. 12. 11:35
 6/13 anonim ***** válasza:
1-es méretet vittem Babylove pelusból(DM sajátmárka) 3280g-mal született a kislányom, 4 csomaggal használtunk el mire 2-es méretre váltottunk.
2017. jún. 12. 11:39
 7/13 anonim ***** válasza:

Én DM pelust vettem, 1-est, sok helyen olvastam, hogy jó ez a márka.

Aztán korababám lett.

DM-es XS-est használjuk 3kg-ig jó és a Libero korababás változatát. A többi márkának nem tudom, hogy van-e korababás pelusa. DM-es sokkal puhább és jobbnak tűnik a Liberonál. 2150g-al született, most 2600g és még mindig ezeket használjuk. Pisi mindegyikből kifolyik, ha pont oldalra pisil. :D

2017. jún. 12. 11:48
 8/13 anonim ***** válasza:

Alkatfüggő. Lányom mindig nagyobbat használt, mint ami kiló szerint jó lenne, mert combos.

Nála rögtön a 2-es lett a nyerő, pedig csak 3300-zal született.

2017. jún. 12. 12:22
 9/13 anonim ***** válasza:

Az enyém ennyivel született :) az 1-est vidd. Mi most váltunk a 2-esre és most lesz 3 hetes, pedig nagyon jó étvágyú baba.

Amúgy valószínű az egy becslés amit írtál súlyt, ennél lehet több és kevesebb is. De ha kicsit több, akkor is az 1-es fog kelleni.

Hiába hasonló kg-ra jók a pelusok, mármint az egyes, kettes méret, de a kettes nagyobb, így inkább akkor lenne jó, ha nagy babád születne, átlag méretre nagy lesz, illetve kifolyik minden majd belőle.

Mi Liberot vettünk, akció volt, jobban megérte mint valami saját márkát venni és popsitörlőt is adtak hozzá, de amúgy DM-est veszünk azóta, teljesen jó az is!

Popsitörlőből a rossmannos meglepően jó! Nekem jobban bejött mint a DM-es.

2017. jún. 12. 12:22
 10/13 anonim ***** válasza:
Én a libero newborn 2 méretét vettem,de kaptunk a kórházban pelenkát!3300g volt és 50 centi
2017. jún. 12. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!