Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kiskunhalasi kórházba kell...

Kiskunhalasi kórházba kell vinni a babának pelenkát vagy adnak elegendőt? Milyenek a csecsemősök? Van itt olyan aki február elején fog halason szülni?

Figyelt kérdés
2009. dec. 27. 14:55
 1/8 anonim ***** válasza:
napi 4dbt adnak:S Amikor megkérdeztem hogy adnak e még mert kb harmadszorra kakilt be a babám, azt mondták ez a napi limit.És nem hozathatok mert a 4nek elégnek kell lennie...:S Sztem vigyém pluszba.
2009. dec. 27. 15:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Ja és a csecsemősők elég régimódiak.Meg mindent a nagykönyv szerint.Meg tök hülyének nézik az anyákat, mindegy hogy az első, vagy a huszadik gyereket szülte.előző voltam.
2009. dec. 27. 15:10
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ!
2009. dec. 28. 10:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Szia! Bocsi hogy nem tudok a kérdésre válaszolni, de leírom amit tudok a Halasi kórházról. Kolléganőm szült ott és nagyon meg volt elégedve. Ez meglep mert én eddig még csak rosszakat hallottam a helyről. Annyit mondott hogy hálóinget annyit kapott tisztát egy nap amennyit csak akart, sajátot nem is használt, meg hogy az ágyat is kérésre akárhányszor áthúzták. A babának csak hazahozatalkor vittek be holmikat, mindent ott adtak a tartózkodás alatt (mondjuk ez három éve volt). Én is ott szülök amúgy, de február végén. Neked van orvosod vagy szülésznőd?
2009. dec. 28. 20:44
 5/8 anonim ***** válasza:
:D:D:D Én tavaly szeptemberben szültem ott a kisebbik fiamat, és hát khm...:D Ágyamon csak a kislepedőt cserélték ha átáztam, A babának a polyahuzatát nem cserélték pedig kakis volt(jó nem nagyon csak kicsit...),ruhácska is alig jutott a babáknak, kórházi hálóing meg...szülni is a sajátomban kellett, egy darabot nem kaptunk.:(Az elsőnél azért nem igy volt 2004ben, bár a hálóinget reggel kellet begyüjteni hogy jusson olyan amin legalább két gomb van!:)
2009. dec. 28. 20:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Most nézem hogy 3éve volt...hát igen,én 5éve szültem ott az elsőt...sokat változott a helyzet...ruhát a babának én se vittem be a másodiknál se csak amikor hoztuk haza, de engem a pelenkakérdés kiakasztott...na meg a csecsemős:Nem kell a kakis pelust kivenni azonnal, mert a liberonál nem csipi ki majd akkor tegyem tisztába ha felkel.Szóval álljon csak alatta a kaka 4-5óra hosszát...Érdekes szemlélet.Első kettő és elöző vok
2009. dec. 28. 20:56
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez elég lelombozó :( Persze változhatott a helyzet, köztudott hogy gazdaságilag nem kis gondok vannak. A szülés amúgy hogy zajlik, mennyire foglalkoznak az emberrel? Volt fogadott dokid vagy szülésznőd?
2009. dec. 28. 21:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Fogadott orvos volt, ő azért be be nézett hozzám, a szülésznő le se ...Bár én egy bunkót fogtam ki, amugy nagyon aranyos a többség!:) Az első kicsinél maximális figyelmet kaptam mint az orvosom mint a szülésznő részéről.a másodikat is nála szültem volna, de ő elment (vagy elküldték nem tudom) a korházból, és én nem követtem...:)Augy a szülések az én szememmel teljesen gépiesek, és ugyanazok a módszerek szinte mint 30évvel ezelőtt.
2009. dec. 29. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!